Werkzoekenden

Start vandaag nog jouw carrière

Wat voor werk zoek je?

De laatste vacatures

We helpen je met het vinden van een tijdelijke of vaste baan in cruciale beroepen. Denk hierbij aan logistiek, bouw & infra, horeca, schoonmaak, installatie & techniek en klantcontact. Dit doen we samen met ons landelijke netwerk van recruiters.

We verdiepen ons niet alleen in jou, maar ook in onze opdrachtgevers. Op die manier maken we dé ultieme match die bij je past.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je in via ons inschrijfformulier en upload jouw cv. Dan gaan we samen op zoek naar een baan die bij jou past. 

Bekijk alle vacaturesSchrijf je in als kandidaat

Ga voor een cruciaal beroep

Doe werk wat ertoe doet en kom meteen tot je recht in jouw nieuwe functie. Ons landelijk netwerk van recruiters vindt in no time de perfecte plek voor jou.

Vind de perfecte match

DIRECT Werkt gelooft in duurzame relaties. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar jouw opleiding, werkervaring of vaardigheden, maar vooral ook naar jouw motivatie en persoonlijkheid.

Werken en ontwikkelen

Het starten bij je nieuwe werkgever is voor ons niet het eindstation. We bieden iedere werknemer de mogelijkheid om zichzelf verder te ontplooien middels cursussen en trainingen.