Solliciteer direct!
Doen wat je leuk vindt? Ben jij goed in een of alle van de volgende werkzaamheden; verzinken, knippen en zetten van aluminium en cortenplaten, lassen (MIG) en plaatbewerkingen, dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?

Ben jij een starter, senior of iets er tussenin? Bij ons ben jij welkom jouw kwaliteiten in te zetten. Wij zijn voor uitbreiding van het bedrijf opzoek naar nieuwe medewerkers. Als nieuwe medewerker heb je een (of meerdere) van de volgende skills eigen gemaakt;

 • Lassen (MIG);
 • Plaatbewerking;
 • Verzinken;
 • Knippen en zetten van aluminium en cortenplaten.
Onze productieruimte is ingericht met aandacht voor veiligheid en efficiency en opgedeeld in een CNC-draaiafdeling en een CNC-freesafdeling. Hiernaast hebben we een schone ruimte waar producten gereinigd en verpakt worden en waar tevens kleine soldeer- en montagewerkzaamheden plaatsvinden. Alle medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun eigen stuk vakgebied en iedereen zorgt ervoor dat de machines en het gereedschap goed worden onderhouden. We streven ernaar om te blijven investeren in nieuwe technologieën en bieden onze medewerkers de ruimte om zich te blijven ontwikkelen. Deze instelling heeft ons gemaakt tot wie zijn en zorgt ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst! Jij mag hier onderdeel van uitmaken! Hoe tof is dat?

Bij ons krijg je vrijheid, je mag doen wat je leuk vindt en wat bij je past! Of je nou net aan het werk bent of bezig bent met je laatste jaren van je carrière, bij ons ben je welkom. Diversiteit in het team zorgt voor een fijne dynamiek.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto salaris tussen de €2000,- en €2300,- per maand;
 • Fulltime op basis van 5 dagen (4 is bespreekbaar);
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 per kilometer

Wie ben jij?

 • Je bent handig;
 • Je hebt een van de bovenstaande kwaliteiten;
 • Je hebt een positieve werkhouding;
 • Je houdt van aanpakken en kan goed samenwerken.

Waar ga je werken?

Basco is een MKB bedrijf dat is opgericht in 1972 en sindsdien altijd een familiebedrijf. De werkcultuur is er dus hecht. Voor een breed scala aan hightech bedrijven, o.a. in de Brainport-regio, produceren zij hoogwaardige fijnmechanische producten in diverse soorten metaal en kunststof. Op kleine schaal zijn er montageactiviteiten. Al deze werkzaamheden gebeuren in eigen huis. De organisatie is volledig gericht op kwaliteit, efficiency en klanttevredenheid. De werkplaats is altijd schoon en opgeruimd. De medewerkers zijn ervaren professionals en producten worden op basis van 100% kwaliteitsgarantie volledig schoon afgewerkt. Alle producten zijn op de juiste wijze verpakt en geleverd op de juiste plaats en de gewenste tijd. Een bedrijf die het tof vindt als jij daar onderdeel van wordt.

En? Ben je enthousiast?

Na het ontvangen van jouw CV neemt onze recruiter Maurice contact met jou op. Na een kort gesprek met positieve afloop mag je komen kennismaken op de werkplek. Dit kan allemaal vrij snel verlopen!

Naast een CV mag je ook een motivatie tekst schrijven, dit is geen vereiste!

Spreken we elkaar snel?