Solliciteer direct!
Werken als Warehouse medewerker in Oldenzaal en verdien tot €2800,- per maand!

Wat ga je doen?

Vanwege toenemende drukte zijn wij op zoek naar een parttime en/of fulltime warehouse medewerker!

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een dynamisch, gezond en ambitieus transportbedrijf. Een logistiek dienstverlener met een prachtig wagenpark en 65 medewerkers die er allemaal voor zorgen dat de klanten een optimale service ervaren.

Als warehouse medewerker zorg je ervoor dat de in- en uitgaande goederenstromen op een juiste wijze geladen en gelost worden. Samen met de collega’s zorg je voor een schone en veilige werkplek en verzorg je de wekelijkse checks aan werkmaterieel. Hierbij hoort het besturen van een Heftruck. Indien je hier niet van in bezit bent kun je dat via ons verkrijgen. Hoe tof is dat!

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris bereik tussen de €1800,- en €2800,-;
  • Een werkschema afgesteld op jouw behoeftes en onze mogelijkheden;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO beroepsgeoderenvervoer;
  • Deelname aan ons vitaliteitsplan.

Wie ben jij?

  • Een gemotiveerde en flexibele werkinstelling
  • Een heftruckcertificaat (of bereid zijn dit te willen halen)
  • Verklaring omtrent gedrag

Waar ga je werken?

In 1987 startte onze opdrachtgever met één vrachtwagen een transportbedrijf. Al heel snel groeit het bedrijf en richt het zich, na Noord-Duitsland, voornamelijk op de Oost Europese landen. In 1994 wordt er een transportbedrijf bij overgenomen.

Onze opdrachtgever is zowel ISO 9001:2015 als AEO gecertificeerd. Kwaliteit verzekerd dus! Daarbij zetten wij vol in op duurzame inzetbaarheid van het personeel. In 2018 werden zij verkozen tot Het Vitaalste Bedrijf van Overijssel aangezien wij constant sturen op vitaal personeel. Gezondheidschecks, coaching op levensstijl, workshops over gezonde voeding. Hier is het volledig ingeburgerd onder het personeel.

En? Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en eventuele schriftelijke motivatie. Zien wij dezelfde potentie in jou als die jij in ons ziet dan wordt je snel op een van onze locaties uitgenodigd om kennis te maken!