Solliciteer direct!
Werken als verkoopmedewerker in de mooiste fietsenwinkel van Twente en verdien tot €3250,- per maand in een gastvrije en servicegerichte omgeving.

Wat ga je doen?

Bij onze opdrachtgever 'steet de koffie altied kloar', mag jij jouw passie voor fietsen uitoefenen en werk jij met de beste producten die er zijn.

Voor uitbreiding van ons Verkoop Team zoeken wij een nieuwe collega die net als ons een passie voor fietsen heeft. Vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Verkoopadviseur voor onze vestiging in Borne.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende fietsen speciaalzaak met drie vestigingen in de regio Twente. Zij werken met een uitgebreide collectie van fietsen van verschillende (high- end) merken. Daar zijn ze trots op. Naast deze mooie collectie fietsen en accessoires beschikken zij over een hoogwaardige werkplaats waar we alle reparaties in eigen beheer uitvoeren. Omdat zij over meerdere vestigingen beschikken kunnen zij al hun klanten altijd snel op weg helpen.  Onze service gerichtheid en het snel kunnen schakelen kenmerkt deze organisatie. Onze opdrachtgever is een organisatie waar de lijntjes kort zijn en waar in kansen en mogelijkheden wordt gedacht. De organisatie is informeel en de successen vieren ze altijd samen.

Over de functie
Samen met jouw directe collega zijn jullie verantwoordelijk voor de winkelvloer. Jij bent een verkoper die een gezellig praatje zo uit de mouw schudt: praten over de mooie producten schept een band. Om de klanten een optimale beleving te geven, zet je een stap extra. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de tijd neemt om een klant te woord te staan en dat je meedenkt met de klant. Met jouw vakkennis weet jij de klanten te boeien en te binden. Maar ook online weet je de klanten te bereiken.

Welke taken horen hierbij?
Als Verkoopadviseur ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om alle verkoop gerelateerde zaken. Wij vragen van jou:

 • Passie voor fietsen en alles wat daar mee samenhangt;
 • Communicatief vaardig en gevoel voor verkoop;
 • Offertes op te stellen en deze verwerken in de geautomatiseerde systemen;
 • Ondersteunen bij het rijklaar maken van nieuwe fietsen;
 • Zorgen dat de winkel up-to date is en blijft
Het takenpakket is breed, maar jij weet de juiste prioriteiten te stellen en overwogen keuzes te maken. 

Wat bieden wij jou?

Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Concreet krijg je

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3250,- per maand;
 • Gezamenlijk verzorgde lunches;
 • Wekelijkse week afsluiting en meerdere personeelsuitje per jaar;
 • In de zomer een legendarische BBQ in combinatie met een leuke activiteit.
Graag investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat je jezelf blijft verbeteren

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en aantoonbare ervaring;
 • Als je ervaring hebt in de branche of veel kennis over fietsen;
 • Je kunt zelfstandig werken en voelt situaties goed aan;
 • Je beschikt over goede communicatieve skills en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de verkoop.

Waar ga je werken?

In Nederland zijn ruim 22 miljoen fietsen in omloop. Dat maakt Nederland een fietsland bij uitstek, want elke Nederlander heeft er wel een fiets. Daarom is ons doel dat wij onze klanten voorzien van een passende fiets met een eerlijk verhaal. Daarnaast staat een goede service bij ons voorop.

Wij hechten veel waarde aan goed onderhoud en reparatie, want dat is erg belangrijk voor de levensduur van de fiets. Daarom proberen we door een goede planning, de reparaties vlot te laten verlopen zodat u snel weer op pad kunt. Binnen ons gezellige team heeft iedereen een eigen specialisme, zodat we altijd de beste oplossing vinden en we u van goed advies kunnen voorzien!

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!