Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een terreinmedewerker in de buurt van Veenendaal. Je hebt als terreinmedewerker een essentiële rol in het team van de werkgever. Kom jij dit team versterken? Lees dan verder!

Als terreinmedewerker ben jij iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Het is een afwisselende baan omdat je een heleboel verschillende afvalstoffen tegenkomt. De hoofdtaken van deze functie zijn het ontvangen van de afvalstoffen en metalen. Dit verplaats je vervolgens naar de juiste plek. Ook ben je bezig met allerlei machinale handelingen. Zo ben je het ene moment een heftruck aan het bedienen en het andere moment een overslagkraan. Verder ben je nog bezig met andere hand- en spandiensten op het terrein of in de loods. Lijken deze taken jou nou wat? Lees dan snel verder wat deze functie nog meer te bieden heeft.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto uurloon bereik inclusief standaard uitkeren van ADV van €11,96 tot €15,14;
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken in een fijn en gezellig hecht team. 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Je hebt oog voor veiligheid, orde en verzorgdheid;
  • Je bent een harde werker.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat gestart is in 1965. Het bedrijf startte met werkzaamheden zoals het inzamelen van afval, papier, ijzer en metalen. Door al hun jaren van hard werken en hun doorzettingsvermogen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een dynamisch en veelzijdig bedrijf met 6 filialen door 4 landen heen.

Deze groei heeft ook directe invloed gehad op de dienstverlening. Zo reinigen ze nu ook allerlei soorten dingen en voeren ze ook sanerings- en sloopwerkzaamheden uit. Daarnaast valt speciaal transport, machineverhuizingen en kraanverhuur nu ook onder hun dienstverlening.

Het bedrijf heeft een modern wagenpark met meer dan 100 voertuigen en hebben ze meer dan 200 werknemers. Klanten van de opdrachtgever zijn andere bedrijven, particulieren, gemeenten, overheden en instellingen. is zo’n divers bedrijf nou ideaal voor jou? Solliciteer dan direct.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan vooral je cv op! Na screening op basis van je cv wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na het teken van je contract kan je direct aan de slag!

Zien we je snel?