Solliciteer direct!
Werken als Stempel- en Gereedschapsmaker in Zwaag en verdien tot €3300,- per maand!

Wat ga je doen?

Is gereedschap helemaal jouw ding? Heb jij ervaring binnen de metaalbranche en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als stempel en gereedschapsmaker? Of heb je deze ervaring al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw vacature!

Werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn;

 • Je monteert en test nieuwe stempels;
 • Je onderhoudt en repareert bestaande stempels van onze klanten;
 • Conventioneel (frezen, draaien) aanpassen van onderdelen t.b.v. onderhoud en reparaties;
 • Je voert kwaliteitscontrole op je eigen werk uit.
Onze gereedschap makerij kent een historie van ruim 60 jaar en heeft een brede expertise. Van stempels geconstrueerd voor hoge aantallen tot extreem nauwkeurige stempels, veelal voor metaalproducten, maar soms ook voor kunststoffen of andere materiaalsoorten. Als stempel-/gereedschapsmaker ben je specialist en heb je het technisch ruimtelijk inzicht om de werking van stempels te doorgronden. Aan de hand van tekeningen van onze engineering afdeling ga je zelfstandig de stempels monteren. Je controleert toegeleverde kritische onderdelen (zoals nippel en snijplaat) en past in overleg (conventioneel) onderdelen aan. Vervolgens voer je proefponsingen uit en controleer je het eindproduct aan de hand van voorbeeldmateriaal of product tekeningen.

Tevens zal je servicewerkzaamheden in huis of op locatie verrichten aan stempels van klanten. Je constateert gebreken en test stempels uitvoerig en onderneemt indien nodig actie.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2500,- en €3300,-;
 • 38 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerking ;
 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling door studiebudget;

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, je hoeft dus geen MBO studie afgerond te hebben;
 • Je werkt nauwkeurig en zoekt een afwisselende functie bij een ervaren gereedschapsmakerij;
 • Bent een specialist die vertrouwt op zijn eigen kennis of je bent een starter die het vak graag wil leren én hebt affiniteit met zorgvuldig werken.

Waar ga je werken?

Engineering en machinebouw – dat is ons vak. Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en onderhoudt op maat gemaakte (gereedschap)machines voor het ponsen en verspanen van producten zoals profielen, buizen, plaat en coil.
 
Doordat product handling- en transport in bijna al onze machines voorkomt zijn we tevens zeer ervaren in handling- en transportsystemen zowel met maatwerk oplossingen en als system integrator van Yaskawa robotics.
Bij onze opdrachtgever staat kwaliteit altijd voorop. Dit is één van de redenen dat wij alle functies onder eigen dak uitvoeren en al onze machines turn key worden opgeleverd.

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!