Salarisadministrateur

Solliciteer direct!
Als salarisadministrateur ga je fulltime (32u/40u) aan de slag in het centrum van Arnhem, verdien je tot €3500 p.m. en ben jij eindverantwoordelijk voor één van onze belangrijkste processen namelijk de verloning van onze flexkrachten!

Wat ga je doen?

Wij werken samen met flexondernemers (uitzendbureaus) in heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem. Dit doen wij onder het motto; “Wij maken ondernemen makkelijk”. Voor deze klanten verzorgen wij de gehele backoffice en helpen wij met HR vraagstukken. Als Senior medewerker ben jij eindverantwoordelijk voor één van onze belangrijkste processen namelijk de verloning van onze flexkrachten en daaruit voortvloeiend het factureren van onze klanten. Jij bent erg punctueel en zorgt er met jouw kritische blik voor dat alle verloningsmutaties goed zijn verwerkt en dat eventuele correcties goed uitgevoerd worden. Omdat jij ervaring hebt opgedaan met financiële administratie controleer jij ook de aansluiting met diverse journaalposten en doe jij diverse andere controles. Daarnaast ondersteun jij jouw andere collega’s van de backoffice met inschrijvingen en sta jij onze klanten telefonisch en per mail te woord.

Hoe ziet jouw werkdag in deze dynamische functie er uit?
Ergens tussen 08u en 09u start jouw werkdag. Om 09u bespreken we tijdens de dag start met het hele team de belangrijkste zaken van deze dag. Je hebt voor deze dag je eigen planning gemaakt en kijkt waar aandacht vereist is. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle vraagstukken, inschrijvingen en vereisten voor de verloning vóór donderdag worden verwerkt. Je ziet er op toe dat alles klaar staat om weer een foutloze verloning te draaien. Dit doe je samen met alle accountteams binnen onze organisatie. Je pakt graag een inschrijving voor je collega op om ervoor te zorgen dat de flexwerker op tijd zijn/haar contract krijgt. Tussendoor beantwoord je de telefoon en help je klanten en/of medewerkers met hun vragen. Doordat je al ervaring hebt op het gebied van salarisadministratie kan jij de meeste vragen al beantwoorden. Deze week staat er ook een audit controle op de planning, jij zorgt ervoor dat alle benodigde documentatie is opgezocht en klaar staat voor de controle van onze accountant.
Op donderdag draai jij de verloning, één van onze belangrijkste taken. Je bent nieuwsgierig en punctueel. Daarom controleer jij goed of alles er voor deze week weer goed in staat en er betaald kan worden. Dit doe je met behulp van je Excel/salaris kennis. Je bouwt controlelijsten en controleert of het geen wat betaald wordt correct is. Op vrijdag komt er toch een correctieverzoek binnen van één klant die jij met alle liefde verwerkt, omdat je als geen ander weet hoe dit moet en verwerkt dit meteen. Door je nieuwsgierigheid zoek je toch even snel uit of dit voorkomen had kunnen worden en zorg je ervoor dat de correctie een volgende keer voorkomen wordt

Wat bieden wij jou?

Als onze salarisspecialist kom je te werken in een jong en informeel team waar je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Uiteraard mag je ook het nodige van ons verwachten. Je krijgt namelijk:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (tot € 3500,- per maand);
 • Studiebudget om jezelf te kunnen ontwikkelen;
 • Alle benodigdheden om jouw werk goed uit te voeren waaronder een laptop;
 • Een telefoonvergoeding voor een zakelijkmobielnummer;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
 • Op je thuiswerkdagen een netto onkostenvergoeding van € 1,50;
 • Regelmatig gezellige borrels, gezamenlijke lunches en andere activiteiten met het team
 • Er is altijd vers fruit op de werkvloer
Een fijne werkplek in het centrum van Arnhem met verzorgde lunch voor maar €2,00 per dag.

Wie ben jij?

Als onze toekomstige collega ben je uiteraard communicatief sterk, klantgericht, durf je initiatief te nemen én wil je de allerbeste service verlenen aan zowel klanten als aan onze flexkrachten. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt minimaal MBO + / HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent analytisch, kritisch en punctueel;
 • Je kunt goed plannen, bent stressbestendig en houdt van een strakke administratie;
 • Je hebt kennis van Excel en andere Office programma’s;
 • Het is een pré:
  • Als je al kennis hebt van AFAS Software en/of e-UUR van Akyla;
  • Als je beschikt over een SEU opleiding;
  • Als je ervaring hebt binnen de flexbranche

Waar ga je werken?

DIRECT Payrolling & Staffing is een backoffice organisatie gericht op uitzendbureaus en het MKB. Ons team bestaat uit 10 hardwerkende collega’s die graag hun successen vieren en dit doen doormiddel van borrels, feesten etc.
Wil jij deel gaan uit maken van dit leuke team en jouw carrière een boost geven? Solliciteer dan DIRECT!

En? Ben je enthousiast?

Wij hebben de werving en de eerste selectie voor deze vacature uit handen gegeven aan Werving op maat! Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan direct via het formulier hieronder. Wil je graag eerst nog wat meer weten over de functie, de organisatie of heb je andere vragen? Dan helpt Linsey Marks je graag verder. Je bereikt haar op 06-48066266 of linsey@wervingopmaat.nl.