Solliciteer direct!
Ben jij ondernemend, communicatief sterk en werk je graag in een dynamische omgeving? Verdien tot €3500,- per maand in omgeving Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Ons bedrijf is inmiddels gegroeid naar circa 200 medewerkers en daarom zoeken wij een corporate Recruiter/ HR medewerker. Een veelzijdige functie waar alle aspecten van het vak aan bod komen. Denk hierbij aan het opzetten van een meerjarig recruitment plan tot het onderhouden van contacten met externe bureaus.

Over de functie
De rol van Recruiter is nieuw binnen onze organisatie. Je bent medebepalend voor het werving & selectie beleid en samen met de vestigingsmanagers zorg je voor de bezetting binnen de vestigingen. Hierbij streven wij er naar om meer vaste mensen op de werkvloer te krijgen i.p.v. uitzendkrachten. Je moet dus denken aan het opstellen van functie profielen, afstemmen van de behoefte op de locaties, maar je zorgt ook voor de juiste on-boarding van nieuwe medewerkers. Het gaat daarbij om de invulling van zowel Hierin krijg je veel vrijheid zolang het Kamp Coating DNA maar centraal blijft staan. Voor de nabije toekomst wordt je betrokken bij het nieuw op te zetten ontwikkelbeleid van bestaande medewerkers.  

Welke taken horen hierbij?
Als Recruiter bij Kamp Coating ben jij mede verantwoordelijk voor de personeelsbezetting binnen de vestigingen. Welke taken horen daar verder bij:
·        Schrijven van vacature teksten en het plaatsen hiervan op diverse (social) media;
·        Voeren van de eerste selectie gesprekken, al dan niet via Teams;
·        On-boarding van nieuwe medewerkers;
·        Contact onderhouden met W&S- en uitzendbureaus;
·        Je denkt strategisch mee en bent het uithangbord van Kamp Coating.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2300,- en €3500,-;
  • Werken in een informele organisatie;
  • Je organiseert in een team aan personeelsuitjes of een gezamenlijke BBQ. 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding, personeel en organisatie of een vergelijkbare opleiding;
  • Je beschikt over goede communicatieve skills en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt relevante ervaring en dat blijkt ook uit jouw CV.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is toonaangevend specialist in het voorbehandelen en poeder coaten van metalen producten en bestaat uit vier coatvestigingen en twee productiebedrijven Daar zijn we trots op. Van onderdelen voor de automotive sector, machinebouw, agrotechniek tot en met onderdelen voor binnen toepassingen, alles wordt door ons voorzien van een passend coatsysteem. Wij beschikken over hoogwaardige installaties en processen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Als lerende organisatie geloven we sterk in groei van mensen door opleiding en scholing..

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!