Solliciteer direct!
Wil jij werken als Pedagogisch medewerker in een open en informele werksfeer, met leuke collega's in een uitdagende, innovatieve werkomgeving. Verdien tot €3270,- in regio Veldhoven óf Eindhoven.

Wat ga je doen?

De beleving van het kind kent geen grenzen, herken je dat? Het ene kind komt aan met een prachtige kleurplaat, gemaakt op school, terwijl het andere kind vol trots komt vertellen hoe papa gisteren samen een hut wilde bouwen! Jij wordt hier blij van en werkt graag in een veilige omgeving waar een kind helemaal kind mag zijn.

Als pedagogisch medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin de kinderen zich thuis voelen. Je begeleidt en verzorgt de kinderen op verantwoorde wijze. Je informeert ouders/verzorgers en overlegt met collega's over de ontwikkeling van de kinderen.

Je werkt vaste diensten die op jouw behoeftes en onze mogelijkheden zijn afgestemd. Je kan zelf aangeven waar en wanneer je wel of niet wil werken. Je werkt op een locatie!

In de kinderopvang is het opvangen en verzorgen van kinderen jouw grootste verantwoording, maar gedurende de dag geef je de kinderen ook iets mee. Je stimuleert hun ontwikkeling spelenderwijs. Wij verwachten dat je weet wat bij de leeftijd van de kinderen aansluit en hierop inspeelt.

Wij zijn er voor het kind maar ook voor jou! Zo streven wij naar duurzame relaties met al onze medewerkers. Jij mag onderdeel worden van deze groeiende organisatie, hoe tof is dat?!

Wat bieden wij jou?

  • Bruto maandsalaris van €2.340,- tot €3.270,- per maand o.b.v. 36 uur per week;
  • Contract mogelijkheden; Voltijds, Deeltijds, Vaste baan, Tijdelijk, Interim, Freelance / zzp;
  • Studie en doorgroei mogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma waarmee je bevoegd bent om te werken in de kinderopvang; 
  • Jij hebt interesse in de wereld van kinderen en biedt graag passende begeleiden;
  • Jij bent betrokken, zit vol energie en bent ambitieus;

Waar ga je werken?

In de regio Veldhoven óf Eindhoven zoeken wij talent die graag bij een kinderopvang werken waar ouders, kinderen en medewerkers zich thuis voelen. Hier besteden we veel aandacht aan. Wij zijn ons heel bewust van dat de vele dagen, maanden, jaren bij ons, van grote invloed is op de rest van die jonge levens. Dit dragen we graag uit en daar mag jij onderdeel van worden!

En? Ben je enthousiast?

Na je reactie op deze vacature nemen we contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Telefonisch of fysiek vertellen je meer over onze werkwijze en uiteraard is er alle tijd vragen te stellen. Is er een klik dan ga je op locatie kennismaken, bij voorkeur loop je een paar uur mee. Voelt dit goed? Dan zorgen we dat je zo snel mogelijk binnen je wensen en mogelijkheden aan de slag kan!

Ben jij er klaar voor? Reageer dan nu.