Solliciteer direct!
Jij bent de schakel tussen opdrachtgevers en uitvoeders, maakt afspraken en brochures en stelt koopaktes op. Dit in een kleine organisatie in Tubbergen op basis van 24 tot 32 uur.

Wat ga je doen?

Heb jij een passie voor vastgoed? Wil jij bouwprocessen van A tot Z begeleiden en ben jij goed met korte lijntjes? Dan is deze vacature voor jou weggelegd.

In de rol als vastgoed consultant ben jij bouwprocessen van A tot Z aan het begeleiden. Wat houdt dat in? Jij bent de schakel tussen opdrachtgevers en uitvoeders. Jij houdt de lijntjes kort terwijl jij ook bezig bent met het plannen van afspraken, brochures maken, koopaktes opstellen en zorgen voor contact met, bijvoorbeeld, een notaris. De rol als vastgoed consultant vraagt iemand die snel kan schakelen en overzicht kan houden. Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor administratieve afhandelingen en staan jullie klanten telefonisch te woord. De vastgoed wereld is niet voor iedereen weggelegd. Je moet tegen een stootje kunnen en omgaan met directe communicatie, afwijzing en hardwerken.

Als vastgoed consultant start jij je dag met het bijwerken van je mail en telefoon. Na een lunch op locatie of met collega's bezoek je wat bouw terreinen voor controle en updates. Vervolgens ga je door naar een oplevering en sluit je de dag af op kantoor met je collega's.

Concrete taken;

 • Het onderhouden en beheren van lopende project;
 • Opstellen van koopovereenkomsten, splitsingsakten en koop-/ aanneemovereenkomst;
 • Contact onderhouden met notarissen, makelaars en klanten.
Deze uitdagende baan is parttime verdeelt over 3 a 4 werkdagen per week. Hierdoor is de baan goed te combineren met een gezin, sport, studie of andere baan.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2250 en €3000 op basis van ervaring en fulltime;
 • Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden doormiddel van studies en cursussen;
 • Een volledig ingerichte werkplek om jouw werk goed uit te kunnen voeren;
 • Werken met de nieuwste software en hardware;
 • Overeenkomst voor onbepaalde tijd;

Wie ben jij?

 • Je hebt uitmuntende communicatieve skills ontwikkeld en neemt graag initiatief;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 opleiding. In de richting Assistent vastgoed en makelaardij, Administratie of een economische studie.
 • Je weet te werken met Excel en MS office;
 • Je hebt ervaring in de branche of weet hoe je aktes en overeenkomsten moet opstellen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar, en gewaardeerd partner voor gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en aannemers. Ze hebben alle expertise in huis om samen met jou tot een succesvol bouwplan en of project te komen.
Door de hechte samenwerking met hun onderaannemers zijn zij in staat om elk project snel en efficiënt te realiseren van schets tot oplevering, van techniek tot ontwerp en exploitatie. En jij mag daar onderdeel van worden, hoe tof is dat?

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!