Solliciteer direct!
Werken als maker van betonnen meubelen en huisonderdelen zonder studie? In Regio Uden, Veghel en Oss zijn wij opzoek naar collega's. Je verdient €11,- tot €16,- per uur voor het maken van mallen voor beton voor diverse klussen. Leren in de praktijk!

Wat ga je doen?

Ben jij een aanpakker met technisch inzicht? Vindt jij het leuk om meer te doen dan enkel fysieke werk? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die enthousiast wordt van het werken met prefab beton, of hier mee wilt beginnen. Je hoeft geen opleiding gedaan te hebben om bij ons aan de slag te kunnen gaan, je leert in de praktijk. Je wordt ingewerkt door ervaren collega's die je kennis laten maken met de basis werkzaamheden en jouw begeleiden tot aan de fijne kneepjes van het vak. Na je inwerktraject ben jij in staat zelfstandig complexe mallen voor, onder andere, trappen in elkaar te zetten. Hiermee draag jij bij aan de oplossing voor het woningtekort in Nederland.

Jouw werkdag start om 7 uur, maar hier tegenover staat dat je om 16 klaar bent. Hierdoor is deze baan goed te combineren met een gezin, sport en avondstudie.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto uurloon tussen de €11,- en €16,90 op basis van een 38-urige werkweek;
  • Reiskosten vergoeding, je werkt immers 'op locatie'
  • Volop interne doorgroei mogelijkheden;
  • Zelfontwikkeling doormiddel van een cursus/opleiding.

Wie ben jij?

  • We zijn op zoek naar iemand die al kan timmeren of dit mooie vak graag wil leren;
  • Door je technische inzicht kun je na een mooie inwerkperiode zelfstandig vanaf tekening je mallen maken;
  • Je hebt ervaring met het bedienen van houtbewerkingsmachines of je bent bereid dit te gaan leren;
  • Natuurlijk ga je secuur te werk en overleg je dagelijks met je collega’s;
  • Je woont in de regio Uden/Veghel/Oss.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een innovatie partner en specialist in betonnen elementen. In de betonfabriek ontwikkelen zij producten op maat of juist vanuit een standaard bekisting. Zij combineren innovatie en ervaring met stijl en veiligheid. Kortom, de klanten ontvangt duurzame, veilige en sterke betonnen elementen die geheel aansluiten op hun wensen en eisen.

Behalve met produceren houden zij ons ook bezig met adviseren en het begeleiden van nieuwe producten. Doordat ze alles in eigen beheer voor hun klanten uitvoeren, kunnen ze snel schakelen en scherpe prijzen hanteren. Onze opdrachtgever gaat graag de uitdaging aan alle projecten een perfect resultaat te realiseren!

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw CV en eventuele motivatiebrief. Na een eerste screening op basis van je aangeleverde documenten neemt onze recruiter contact met je op. Na een positief gesprek zal je als snel uitgenodigd worden voor het inwerktraject!