Solliciteer direct!
Werken als magazijnmedewerker bij Nederlands grootste bedden bedrijf in een gezellig team. Verdien tussen de €11,- en €12,26 per uur in onze grote loods in Veghel.

Wat ga je doen?

Van opslag tot en met levering, alle goederen gaan door jouw handen. Je beweegt je behendig door ons magazijn en zorgt voor de correcte afhandeling zodat de bestellingen op tijd bij de klanten kunnen zijn. De bestellingen zijn meest wat kleiner en lichter omdat het vooral online bestellingen zijn. Inpakken en verzend klaarmaken beslaat een groot gedeelte van je werkzaamheden.

Deze werkzaamheden voer je in teamverband uit, wel zo gezellig. In Veghel heerst een prettige werksfeer. Je start jouw werkdag met je collega's en een kop koffie. De dag wordt besproken en vervolgens gaat iedereen aan de slag.

Naast salaris, een gezellig team, en ervaring kan jij je bij ons ontwikkelen. Het volgen van een studie of het doorgroeien naar een hogere functie behoort zeker tot de jouw mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

  • Uurloon tussen de €11,- en €12,26 bruto;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Flexcontract met uitzicht op vast contract bij de werkgever;
  • Je komt werken in een gezellig team waar sociale
  • Ontwikkel mogelijkheden doormiddel van studie.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring als magazijnmedewerker óf staat er voor open dit op te doen;
  • Je hebt gezonde werklust;
  • Flexibiliteit in je agenda;

Waar ga je werken?

In 1983 openden onze opdrachtgever eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn zij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Zij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.
 
Ze hebben oog voor ieders behoeftes en budget. Ze zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken zij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Naast dat zij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven zij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van hun strategie, waar ze ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat ze niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw cv of een bericht dat je geïnteresseerd bent in de vacature. Na aanleiding hiervan zal onze recruiter telefonisch contact met jou opnemen en mag je op gesprek komen. Bij een positieve klik kan je al snel aan de het werk en starten met je opleiding.