Wat ga je doen?

Ben jij goed in logistiek? Heb jij een heftruckdiploma of sta je er voor open deze te halen? Wil jij doordeweeks werken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zoeken aanvulling op een team wat al vele jaren de betrouwbare partner op het gebied van vlees is. Productkwaliteit en voedselveiligheid krijgt de hoogste prioriteit. Werken bij de specialist in behandeling van vlees betekent dat jij dagelijks bezig bent met het invriezen, plaat vriezen, bewaren en verpakken van voedselproducten. Andere taken die jij gedurende jouw werkdagen van maandag tot vrijdag zijn;

  • Het laden en lossen van vrachtwagens/containers;
  • Het identificeren en controleren van binnenkomende en uitgaande goederen;
  • Pallets in inrijstellingen op de juiste locatie plaatsen;
  • Interne goederen verplaatsen van en naar verschillende locaties;
Jouw dag start om 7 uur en begint de dag door gezellig met je team een kop koffie te drinken. Wanneer het druk is begin je een uurtje eerder om alsnog op tijd alle klanten te helpen. De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet heb je alweer pauze die je samen met je team spendeert. Nadat je pauze voorbij is ga je weer verder met je werkzaamheden en uiteindelijk stop je om 16 uur.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto uurloon bereik van €9,82 tot €13,00 afhankelijk van ervaring;
  • Een kleine organisatie met korte lijnen;
  • Een personeelsvereniging die jaarlijks iets organiseert.

Wie ben jij?

  • Je hebt een heftruckcertificaat óf staat er voor open deze te halen;
  • Je hebt ervaring in de voedsel/logistieke branche;
  • Je bent flexibel instelling, kan onder tijdsdruk presenteren, en ja kunt ad hoc werkzaamheden uitvoeren;

Waar ga je werken?

In deze organisatie ga je niet enkel werken, je wordt onderdeel van een hecht team. Sinds 1958 bouwt onze opdrachtgever als pionier in de industrie aan een brede toekomst. Inmiddels is de 150m2 gegroeid naar 16.000 m2 en spelen ze op nationaal niveau mee. Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het invriezen, plaat vriezen, bewaren, tempereren, en verpakken van voedselproducten. Op het gebied van vlees hebben zijons sinds vele jaren bewezen als betrouwbare partner, waarbij productkwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Dit wordt onderschreven door het BRC, Chain of Custody, Bio Certificaat, QS, en het Beter Leven Keurmerk. Ze beschikken tevens over diverse exportregistraties met NL 505 EG als sterk nummer in de internationale markt.

En? Ben je enthousiast?

Graag komen wij met jou in contact en laten wij je graag kennismaken op locatie.

Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv!