Solliciteer direct!
Werken als Logistiek medewerker ploegendienst in Holten en verdien tot €2450,- per maand!

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Holten zijn wij op zoek naar meerdere logistiek medewerkers. Als logistiek medewerker werk je op de afdeling crossdock. Op het crossdock ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Dit doe je uiteraard niet met de hand, maar met stapelaars dit werkt wel zo efficient! Het grootste gedeelte van de dag werk je op het crossdock, waar de temperatuur tussen de 2-4 graden ligt. Het is dus van belang dat je goed tegen kou kan! Uiteraard krijg je hier de juiste bedrijfskleding voor.

Onsmotto; 'al generaties lang succesvol' zegt al genoeg. Hier kan jij voor lange termijn aan het werk! Wij gaan graag een goede relatie aan met onze medewerkers!

Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn van 06:00 tot 15:00 uur, van 15:00 tot 24:00 uur en van 21:30 tot 06:00 uur. Indien je nachtdienst hebt, start je op zondagavond om 21:30 uur en heb je vrijdagochtend om 06:00 uur weekend!

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €1950,- en €2450,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, je hoeft dus geen MBO studie te hebben afgerond;
  • Je hebt kennis en/of ervaring in de logistiek;
  • Je vindt werkzaamheden uitvoeren in een gekoelde omgeving tussen de 2-4 graden geen probleem;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Holten en in het bezit van eigen vervoer;
  • Je bent betrouwbaar en stressbestendig en je hebt doorzettingsvermogen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende logistiek dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen ons uitgebreide distributienetwerk in de Benelux.

Ze bestaan al meer dan 80 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde bleven. Toch heeft onze opdrachtgever zich continu aangepast aan de veranderende wereld om zich heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief bedrijf is.

En? Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en eventuele schriftelijke motivatie. Zien wij dezelfde potentie in jou als die jij in ons ziet dan wordt je snel op een van onze locaties uitgenodigd om kennis te maken!