Solliciteer direct!
Heb je de drang om iedereen zo goed mogelijk te helpen en heb jij passie voor alles omtrent wonen? Dan is deze vacature voor parttime klantenservice medewerker echt iets voor jou. Een flexibele baan in Utrecht waar je een uurloon van €16,19 verdient.

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren klantenservice medewerker en ben je op zoek naar je volgende stap? Een stap waarbij jij je dienstverlenende kwaliteiten optimaal kan inzetten? Dan is deze functie als klantenservice medewerker bij een grote landelijke woningcorporatie zeker iets voor jou. Ben jij vanaf 20 juni 2022 beschikbaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder.  

Hoe gaan we van start?
Op 20 juni start jij met vijf nieuwe collega’s op kantoor aan een inwerktraject van drie weken, zo bouwen we samen aan onze duurzame relatie. De trainingen zijn op niveau, want iedereen heeft al klantenservice ervaring, jij dus ook. Tijdens het inwerktraject verbeter jij je klantenservice vaardigheden en leer je alles over de organisatie. Zo word je optimaal voorbereidt om huurders van dienst te zijn. Aan het einde van het inwerktraject start het werk pas echt. 

Woningcorporaties zijn complexe organisaties. Het bieden van een dak boven iemands hoofd is een grote verantwoordelijkheid. Huurders en potentiële huurders kunnen daarom bellen met allerlei verschillende vragen. Om de kwaliteit van de klantenservice te waarborgen is de inhoud van het werk opgedeeld in 5 skills. Te weten; Onderhoud, Verhuur, Incasso, Leefbaarheid en Algemeen. De eerste Skill die jij jezelf eigen maakt is 'Onderhoud'. Vervolgens krijg je elke 2 maanden nieuwe trainingen om een nieuwe Skill te leren. Dit houdt het werken als klantenservice medewerker bij deze woningcorporatie uitdagend, leerzaam en jij kan je blijvend ontwikkelen. daarnaast ben jij vrij om thuis of op ons fijne kantoor te werken. Hierdoor is deze baan goed te combineren met je privé situatie. Kinderen, een andere baan, studie of sport. Hoe tof is dat?

Wat bieden wij jou?

 • Uitstekend salaris van € 16,19 bruto per uur;
 • Een contract met de garantie op minimaal 20 uur en maximaal 30 uur in de week;  
 • Een mooie stap in je carrière bij een nationaal bekende woningcorporatie; 
 • Werken in een veelzijdig, betrokken en gezellig team; 
 • Geen tijdelijke baan, maar zicht op een duurzaam dienstverband voor lange termijn bij goed functioneren;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, vakantiedagen, vakantiegeld en een thuiswerkvergoeding. 

Wie ben jij?

 • Je bent (bijna) afgestudeerd op HBO niveau. Of je hebt een MBO niveau 4 diploma;
 • Minimaal 1 jaar telefonische klantenservice ervaring; 
 • Je hebt goede algemene computervaardigheden; 
 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar; 
 • Jij bent communicatief en behaalt resultaten in een dienstverlenende functie. 

Waar ga je werken?

Je gaat werken als klantenservice medewerker bij een nationale woningcorporatie. Deze woningcorporatie heeft ongeveer 50.000 woningen in het middengebied van Nederland.

De corporatie verhuurt sociale huurwoningen. Deze woningen zijn bedoeld voor mensen met een smalle beurs. Jij bent de stem en het gezicht van deze corporatie. Je draagt bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van een woningcorporatie en biedt de best mogelijke service aan huurders. De corporatie helpt je daarbij door te investeren in jouw ontwikkeling. Want samen komen we het verst. 

Werkrooster:
Als klantenservice medewerker heb je een min/max contract. Het is minimaal 20 uur en maximaal 30 uur per week. Gemiddeld zal het tussen de 25 en 30 uur per week zijn. Je rooster kan per week wisselen en je krijgt je rooster minimaal twee weken van te voren. De werktijden zijn tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Er wordt flexibiliteit gevraagd van de klantenservice medewerkers. Daar tegenover krijg je een uitgebreid inwerktraject en vele trainingen om optimaal te presteren en de klanten het gevoel te hebben welkom te zijn. 

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw Cv en eventuele motivatiebrief. Na een eerste screening op basis van je aangeleverde documenten neemt onze recruiter contact met je op. Na een positief gesprek zal je als snel uitgenodigd worden voor het inwerktraject!