Solliciteer direct!
Kom werken als IT Systeembeheerder in Nederland & België, verdien tot €3200 per maand en groei samen met ons mee!

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever groeit, groei jij mee? Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in Klantcontact als waar je enorm veel verantwoordelijkheden krijgt? In de functie van IT Systeembeheerder vind je dé ultieme uitdaging waar je naar op zoek bent.

Zo ziet jouw toekomstige functie eruit 
Als medewerker van de IT Service Desk ondersteun je de interne gebruikers en los je IT-problemen op. Je bent het eerste aanspreekpunt van je collega's en daarmee het visitekaartje van je IT-afdeling. Je doel is het uitvoeren van eerste- en tweedelijns IT-werkzaamheden op kantoor - deels in Nederland en deels in België hierdoor moet jij je verstaanbaar kunnen maken in de Franse taal. Je probeert vragen en problemen van gebruikers snel te beantwoorden en/of op te lossen en wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Wij zijn op zoek naar jou! 
Wij zoeken iemand die communicatief sterk, klantvriendelijk, dienstverlenend en servicegericht is. Tevens vind je het leuk om niet een vaste werkplek te hebben. Je werkt standaard twee dagen in België en twee dagen in Nederland.

Een baan met kansen en uitdagingen, pak jij die aan?

Wat bieden wij jou?

 • Bruto maandsalaris bereik tussen de €2831,- en €3200,- op basis van een fulltime werkweek (38 uur);
 • Leaseauto (Volkswagen), privé gebruik mogelijk;
 • 40 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Opleidingsbudget, afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden;
 • Een laptop, tablet en telefoon om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • Gedeeltelijk premievrij pensioen.

Wie ben jij?

 • Afgeronde Mbo-opleiding (ICT, System Engineer of soortgelijk) / Mbo werk- en denkniveau en sterke affiniteit met ICT;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring met reguliere hard- en software;
 • Kennis van de volgende (of vergelijkbare) systemen: Office 365, SRA, Windows 10, Windows 11, Apple devices, Samsung device, VPN, Teams, OneDrive en Ticketing Tools;
 • Bereid werkzaam te zijn op vestigingen in Nederland (2 dagen/week) en België
 • (2 dagen/week) als ook bij klanten in de Benelux en af en toe het hoofdkantoor in München;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een A1 niveau van de Engelse taal en Franse taal (verstaanbaar maken).
Beschik jij niet over alle boven genoemde vaardigheden, maar zie jij wel degelijk aanknopingspunten? Solliciteer dan toch!

Waar ga je werken?

Bij de organisatie geloven ze dat medewerkers de sleutel tot succes zijn. Ze zijn trots op de arbeidsvoorwaarden die ze bieden, die bijdragen aan de betrokkenheid en motivatie van de medewerkers. De organisatie is marktleider op de Amerikaanse markt en de op drie na grootste fabrikant ter wereld. Toch blijft de organisatie een familiebedrijf waardoor er een unieke ondernemingsstructuur ontstaat. In de geschiedenis van de organisatie hebben al meer dan 1000 medewerkers hun 25-jarig jubileum gevierd.

En? Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en eventuele schriftelijke motivatie. Zien wij dezelfde potentie in jou als die jij in ons ziet dan wordt je snel op een van onze locaties uitgenodigd om kennis te maken!