Solliciteer direct!
Ambieer jij een eigen praktijk waarin je écht de tijd hebt voor je patiënten? Wij kunnen jou dit bieden.

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een eigen huisartsenpraktijk in Nederland. Die innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij huisarts en wil je in de toekomst de zorg dragen over patiënten in je praktijk maar niet hoeven om te kijken naar de regelkant van een eigen praktijk? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wij helpen jou om de praktijk te vinden die bij je past. Je vormt samen met ons een maatschap, waarbij wij de gehele organisatorische kant voor onze rekening nemen. Vanuit onze jarenlange ervaring, delen wij graag de lessen die wij hebben geleerd met jou. Hierdoor hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Je houdt je zelfstandigheid en bent vrij om eigen keuzes te maken. We bieden je houvast en geven je de mogelijkheden om jouw praktijk succesvol te voeren. Wij zijn je vangnet, waar je op aan kunt. Je krijgt de financiële zekerheid om jouw dromen waar te maken. Bij ons heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Dat voelt als thuiskomen.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een organisatie die er voor zorgt dat de huisarts weer kan doen waar hij of zij goed in is; het leveren van goed geïntegreerde eerstelijnszorg. Dit doen we door de huisarts vrij te maken van de taken binnen de bedrijfsvoering.

Naast het aanbieden van de reguliere eerstelijnszorg, wil de organisatie zich onderscheiden op het gebied van patiëntenzorg. Zo wordt er ingezet op de toekomstbestendigheid door onder andere digitalisering en zorg op afstand.

In het team van onze opdrachtgever werk je samen met de collega huisartsen, de assistenten, praktijkondersteuners (somatiek en GGZ), verpleegkundig specialisten (GGZ) en de Praktijkmanager. Een open cultuur, laagdrempelig contact en op elkaar kunnen vertrouwen is wat werken bij onze opdrachtgever typeert.

Wat ga je doen?
Als Huisarts neem je de tijd voor visites en dat zorgt voor een stevige binding tussen jou en de patiënt. Afwisseling en uitdaging laten jouw hart voor de zorg sneller kloppen. Je houdt (digitale) consulten in de praktijk, op locatie of vanuit thuis.

Onze doelstellingen:

 • Vergemakkelijken van praktijkovername;
 • De huisarts als spil van de praktijk;
 • Focus op werk als huisarts met ruimte voor ontwikkeling;
 • Toekomstbestendige huisartsenpraktijken creëren;
 • Vereenvoudigen van samenwerking.
Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Wat bieden wij jou?

 • Praktijkhouder (61 uur): € 158.750
 • ZZP (46 uur) = € 145.820
 • HIDHA (46 uur) = € 108.405
 • Familiedokters (48 uur) = € 144.400 - € 180.500
 • Potentiële verhoging opbrengst bij een samenwerking:
  •  1. Verhoging rendement (+20%)
  •  2. Verhoging effectiviteit praktijk (+25%)

Wie ben jij?

 • Jij hebt de opleiding tot huisarts afgerond;
 • Jij beschikt over een geldige BIG-registratie;
 • Jij beschikt over een AGB-code;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

Waar ga je werken?

Over Familiedokters
What’s in a name? Wat ons betreft alles! Wij geloven in de kracht van familie. Op familie kun je vertrouwen. Bij familie mag je jezelf zijn. Familie heeft het beste met je voor. Familie staat door dik en dun voor je klaar. Bij familie voel je je thuis!

Binnen de veilige en geborgen armen van onze opdrachtgever krijg je de vrijheid om te doen wat je wilt doen. Je wordt niet in een hokje geplaatst. Jij houdt je zelfstandigheid en bent vrij om eigen keuzes te maken. We bieden je houvast en geven je de mogelijkheden om jouw praktijk succesvol te voeren.

Op Familiedokters kun je altijd rekenen. Wij zijn je vangnet, waar je op aan kunt. Je krijgt de financiële zekerheid om jouw dromen waar te maken. Bij Familiedokters heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Dat voelt als thuiskomen.

En? Ben je enthousiast?

Interesse in een praktijkhouderschap? Mail je gegevens naar info@directwerkt.nl of solliciteer via de knop hieronder en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op. Voldoe je aan de vereisten uit de vacature, dan plannen we een eerste team meeting in met onze recruiter.