Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur? Woon jij in de omgeving van Aalten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. In een 2-ploegendienst ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen, het leveren van grond- en hulpstoffen en het bijhouden van de voorraad. Doordat jij deze hoofdtaken goed uitvoert kan jij andere collega’s ondersteunen en help jij mee met het ultieme klantgemak. Ben jij de teamspeler die wij zoeken? Lees dan verder!

Als heftruckchauffeur in het magazijn van onze opdrachtgever verveel jij je nooit. Zo los jij de vrachtwagens gevuld met grond- en hulpstoffen, je geeft producten van de productielijnen een plek in het magazijn en laad jij de producten van de opdrachtgever in de wagens. Hierdoor krijgt de klant alle producten die worden gewenst.

Tijdens jouw werkdag zorg jij er voor dat de productie niet stil komt te staan door de benodigde bouw- en hulpstoffen aan te leveren bij de productielijnen. Alle bewegingen van de voorraad in het grote magazijn worden direct door de heftruck gescand en in het systeem geboekt.

Je bent in deze functie erg zelfstandig vanwege de veelomvattendheid, de grootte van het magazijn en de snelle doorloop van producten. Samen met jouw collega bepalen jullie de prioriteiten tijdens de dienst. 

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Een toekomstzicht op een vast contract;
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in een relevante functie;
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je bent verantwoordelijk en overzichtelijk.

Waar ga je werken?

Het team van onze opdrachtgever is succesvol en weet veel klanten aan zich te binden. Dat zorgt ervoor dat ze de afgelopen 10 jaar een sterke groei doormaken en er geïnvesteerd wordt in de automatisering van de processen met de beste Europese A-merk machines. Of je nu deel uitmaakt van het productieteam of de processen & klanten ondersteunt, voor iedereen levert dit continu nieuwe uitdagingen op. Dat maakt dat er alle ruimte is om je te ontwikkelen en mee te groeien, het plafond bepaal je zelf.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan je cv op! Na screening op basis van je cv wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na het teken van je contract kan je direct aan de slag!

Zien we je snel?