Wat ga je doen?

Altijd al een eigen winkel willen runnen en mensen willen adviseren? Heb jij interesse in telecommunicatie optimalisatie en wil jij een leuk salaris verdienen? Kom dan bij ons werken als glasvezeladviseur en zet de volgende stap in jouw carrière!

In deze parttime baan ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zijlen in jouw eigen Glasvezel Informatie Punt (GIP). Je start jouw werkweek op woensdag met een online landelijke meeting waar alle speerpunten worden doorgenomen waarna jij helemaal klaar bent voor een nieuwe week. Nadat je jouw winkel hebt opgestart ontvang jij je eerste klanten en plaats hun met een kop koffie aan de servicetafel. Jouw eerste doel is de behoefte van de klant inventariseren en hier een passend advies op geven. We werken met een no nonsens mentaliteit, dit houdt in dat wanneer een vraag niet direct beantwoord kan worden we dat aangeven en hier later op terug komen wanneer we het juiste antwoord wel hebben. Indien een klant wil overgaan tot aanschaf kan jij dat direct voor hen regelen. Uiteraard is er ruimte voor onze klanten om enkel advies in te winnen zonder over te moeten gaan op aanschaffen. Je eindigt jouw werkdag door de balans op te maken en de winkel af te sluiten.

De focus van de dienstverlening ligt op gebied van het adviseren, hierdoor werken wij niet met targets die gehaald moeten worden. Je leert ‘on the job’, dit houdt in dat je gelijk begint met werken. In een traject van 3 weken word jij klaargestoomd om te kunnen starten op jouw eigen GIP.

Je kan deze functie goed combineren met een studie, sport of gezin. Je werkt in principe zelfstandig in jouw GIP. Wanneer jouw winkel stormloopt krijg je uiteraard ondersteuning. Wij zijn een team wat servicegericht te werk gaat met een concreet doel voor ogen en streven om die gezamenlijk te bereiken, jij mag hier onderdeel van uitmaken! Hoe tof is dat?

Wat bieden wij jou?

  • Bruto salaris bereik van €1508,00 tot €1759,00 per maand op basis van 29 uur per week;
  • Reiskosten vergoeding a €0,19 per kilometer;
  • Een winkel waar jij volledige verantwoordelijkheid draagt.

Wie ben jij?

  • Je bent beschikbaar van woensdag tot en met zaterdag;
  • Jij weet jouw communicatieve en commerciële skills goed te benutten;
  • Je hebt relevante ervaring of minstens een MBO 4 opleiding afgerond;
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en, indien nodig, eigen vervoer;
  • Je hebt kennis van de branche of staat er voor open dit op te doen.

Waar ga je werken?

De Glasvezel Informatie Punten zijn het centrale punt van onze campagne in het gebied waar jij actief bent. De GIPs zijn onderdeel van ons nationaal opererend telecombedrijf. We hebben netwerken door heel Nederland en leggen voortdurend nieuwe netwerken aan. Net als de 900.000 woningen en bedrijven die al op ons netwerk zijn aangesloten maken we zo voor steeds meer mensen snel internet toegankelijk. Wij leveren internet, televisie, telefonie en mobiele dienstenen doen dit met een team van meer dan 800 medewerkers door heel Nederland.

En? Ben je enthousiast?

Dan kan je hieronder solliciteren met je cv! Binnen een werkdag nemen wij telefonisch contact met je op. Is er tijdens dit gesprek een klik dan word je direct uitgenodigd voor een online videogesprek. Hierop volgt een meeloop dag en het tekenen van je contract waarna je direct aan de slag gaat.

Zien we je snel?