Solliciteer direct!
Werken als technisch werkplaatsmedewerker in de mooiste fietsenwinkels van Twente en verdien tot €2750,- per maand in een gastvrije en servicegerichte omgeving.

Wat ga je doen?

Bij onze opdrachtgever 'steet de koffie altied kloar', mag jij jouw passie voor fietsen uitoefenen en werk jij met de beste producten die er zijn.

Voor uitbreiding van ons technisch Team zoeken wij een nieuwe collega die net als ons een passie voor fietsen heeft. Vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze vestigingen in Borne, Delden en Tubbergen.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende fietsen speciaalzaak met drie vestigingen in de regio Twente. Zij werken met een uitgebreide collectie van fietsen van verschillende (high- end) merken. Daar zijn ze trots op. Naast deze mooie collectie fietsen en accessoires beschikken zij over een hoogwaardige werkplaats waar ze alle reparaties in eigen beheer uitvoeren. Omdat zij over meerdere vestigingen beschikken kunnen zij onze klanten altijd snel op weg helpen.  De service gerichtheid en het snel kunnen schakelen kenmerkt de organisatie. Onze opdrachtgever is een organisatie waar de lijntjes kort zijn en waar in kansen en mogelijkheden worden gedacht. De organisatie is informeel en onze successen vieren ze altijd samen. Hoe leuk is dat? En jij mag hier onderdeel van uit maken

Over de functie
Samen met jouw directe collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor de werkplaats en de bijbehorende werkplanning. In de werkplaats werken jullie met voornamelijk fietsen uit het midden en top segment. De werkplaats is professioneel ingericht en er wordt gewerkt met de meest moderne gereedschappen.

Welke taken horen hierbij?
Als Technisch Medewerker bij onze opdrachtgever maak je deel uit van het technisch- team en werk je samen met ervaren collega’s. Daarnaast weet je met jouw kennis toegevoegde waarde te leveren aan het team. Werkplezier vinden ze belangrijk, je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dit alles draagt bij aan een hoge klanttevredenheid, en daar doen ze het voor. Concreet ga je;

 • Uitvoeren van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan alle merken fietsen;
 • Het uitlezen, analyseren van storingen en het stellen van een juiste diagnose; 
 • Samen met je collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor een schone en veilige werkplaats;
 • Je verleent ondersteunende werkzaamheden voor onze verkoop afdeling.

Wat bieden wij jou?

Werken bij ons betekent werken in een cultuur waarin het nemen van verantwoordelijkheid en samenwerken boven eigenbelang staat. Concreet krijg je;

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1850,- en €2750,- per maand;
 • Gezamenlijk verzorgde lunches;
 • Wekelijkse week afsluiting en meerdere personeelsuitje per jaar;
 • In de zomer een legendarische BBQ in combinatie met een leuke activiteit.
Graag investeren wij in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zodat je jezelf blijft verbeteren

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van fietstechnicus en/of ervaring als fietsmonteur;
 • Als je ervaring hebt in de branche en dan is dat een pré;
 • Je kunt zelfstandig werken en voelt situaties goed aan;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en dat blijkt ook uit jouw CV. 

Waar ga je werken?

In Nederland zijn ruim 22 miljoen fietsen in omloop. Dat maakt Nederland een fietsland bij uitstek, want elke Nederlander heeft er wel een fiets. Daarom is ons doel dat wij onze klanten voorzien van een passende fiets met een eerlijk verhaal. Daarnaast staat een goede service bij ons voorop.

Wij hechten veel waarde aan goed onderhoud en reparatie, want dat is erg belangrijk voor de levensduur van de fiets. Daarom proberen we door een goede planning, de reparaties vlot te laten verlopen zodat u snel weer op pad kunt. Binnen ons gezellige team heeft iedereen een eigen specialisme, zodat we altijd de beste oplossing vinden en we u van goed advies kunnen voorzien!

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!