Wat ga je doen?

Heb jij altijd al voor de klas willen staan? Wil jij onze toekomst opleiden? Dan is deze tijdelijke functie gemaakt voor jou, lees snel verder!

Als docent Frans help jij jouw élèves met hun Franse communicatie. Jij weet hoe je jouw passie voor Frans kan doorgeven aan jouw leerlingen, je inspireert en motiveert ze. Help jij het aantal Frans sprekende Nederlanders omhoog? Solliciteer dan nu hieronder!

Je hebt 18 lesuren en geeft les aan Havo 1, 2, 3 en VWO 3, dit zijn rustige en betrokken jongeren die graag een derde taal willen leren. Er wordt gezocht naar iemand voor na de herfstvakantie tot het einde van schooljaar 2022.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris conform cao VO CAO met een bruto bereik van €20,45 tot €26,93;
  • Een team waarbij een goede sfeer centraal staat.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante studie op HBO niveau afgerond;
  • Je hebt een passie voor de Franse taal;
  • Je mag als zijinstromer toetreden.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een particuliere school in Bergen op Zoom. De school kenmerkt zich door het rustige karakter en de betrokkenheid van docenten en leerlingen. In deze functie krijg je veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt het vertrouwen om deze functie op jouw manier vorm te geven. 

In deze tijdelijke baan heb jij de ruimte om te laten zien wie je bent en wat je waard bent. Een verlenging van overeenkomst is mogelijk.

En? Ben je enthousiast?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan vooral contact met ons op. Solliciteren kan via de knop hieronder.