Wat ga je doen?

In de fulltime functie van Consultant richt jij je voornamelijk op relatiebeheer. Jij borgt en onderhoudt relaties, gaat voor de optimale klantbeleving en focust je proactief op de continue innovatie én vernieuwing van onze snelgroeiende onderneming. Dit alles door het uitvoeren en borgen van de sales-cyclus. Als Consultant bij DIRECT Werkt in Arnhem heb je nauw contact met onze klanten (opdrachtgevers en recruiters) en probeer je beide partijen zoveel mogelijk te voorzien in hun wensen en behoeften. Ontdek direct of deze functie op jouw lijf is geschreven.

Dit is hoe jouw takenpakket als Consultant eruit komt te zien

Als Consultant in het vakgebied van arbeidsbemiddeling moet je het leuk vinden om primair te zorgen dat onze klanten blij en tevreden zijn. Jij weet als geen ander wat er speelt bij ze. De ene dag ben je bezig met een vacature intake van een potentiële opdrachtgever (die op zoek is naar nieuwe kandidaten) en de andere dag ben je bezig met het binnenhalen van nieuwe zelfstandige recruiters die graag de openstaande vacatures willen invullen. 

Maar er is meer dan dat. Je helpt ook met het (her)schrijven van vacatureteksten en zorgt dat deze snel worden ingevuld. Wanneer er wordt gereageerd op een vacature dan is het tevens aan jou de taak om de binnenkomende sollicitaties te verwerken. Jij stelt de kandidaat voor aan de opdrachtgever en zorgt dat het hele proces voorspoedig verloopt. Kortom: jij blijft heel het wervings- & selectieproces betrokken. Van het volgen van de sollicitatie tot het sollicitatiegesprek. Maar zelfs ook nog bij de aanname van de kandidaat. Jij blijft daar om het contact te houden met de opdrachtgever én de flexkracht. 

Tot slot zal je ook de mogelijkheid krijgen om stappen te maken op gebied van sales. We zullen je vragen om te zorgen voor een continue aanvoer van nieuwe vacatures van potentiële opdrachtgevers. Dit vacature aanbod is van groot belang voor onze zelfstandige recruiters en kleine uitzendbureaus die zich ook bezig houden met het invullen van openstaande opdrachten. 

Wat bieden wij jou?

 • Je ontvangt een goed marktconform salaris (tussen € 2300,00 - € 2500,00 per maand)
 • Je salaris zal worden aangevuld met een interessante bonusregeling 
 • Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf die zich in een startup fase bevindt
 • Je hebt een werkomgeving waar jouw ideeën gewaardeerd worden
 • Je komt te werken binnen een organisatie waarin jij jouw commerciële ambities waar kunt maken
 • Je ontvangt op jaar basis 25 vakantiedagen én een winstuitkering
 • Je krijgt de kans om de nodige ontwikkelingsmogelijkheden aan te grijpen
 • Je krijgt een laptop om jouw werk goed uit te kunnen voeren
 • Uiteraard ontvang je ook reiskostenvergoeding

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent een echte doorzetter, jij blijft overal achteraan gaan
 • Je bent prestatiegericht en wilt maar al te graag gestelde doelen behalen
 • Je moet het leuk vinden om binnen de arbeidsbemiddeling aan de slag te gaan
 • Je bent commercieel- en ontzettend sociaalvaardig 
 • Je bent enthousiast, energiek en staat overal voor open
 • Je bent ondernemend én denkt maar al te graag mee

Waar ga je werken?

DIRECT Werkt is een jong bedrijf, een startup met pas 6 maanden op de teller, met een innovatief concept! Als spin in het web helpen we recruiters, opdrachtgevers en werkzoekenden samen te komen om kennis, kunde en capaciteit te bundelen. We zijn actief in de branche van arbeidsbemiddeling en zorgen dat vacatures van onze opdrachtgevers ingevuld worden. Daarnaast bieden we zelfstandige recruiters en kleine uitzendbureaus de mogelijkheid om de door hun geworven kandidaten aan een passende baan te helpen. DIRECT Werkt is als kleine organisatie wel heel vooruitstrevend. Er heerst intern een hele informele sfeer en van hiërarchie is er nauwelijks sprake. We omschrijven onszelf als een informele organisatie waar korte lijnen gewaarborgd blijven. Hierdoor zijn we in staat snel beslissingen te nemen en durven we (snel) te groeien.

En? Ben je enthousiast?

We beoordelen jouw sollicitatie met zorg. We kijken niet alleen naar opleidingsniveau óf werkervaring, maar juist ook naar jou als persoon. Zijn we enthousiast dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Arnhem.