Solliciteer direct!
Werken als Commercieel medewerker in Sint-Oedenrode voor een drukkerij met een startsalaris tot €3000 per maand.

Wat ga je doen?

Heb jij commerciële ambities? Werk jij graag met en voor mensen en vind je de creatieve branche interessant? Dat is onze functie precies wat jij zoekt!

Als commercieel medewerker binnendienst ga je aan de slag binnen een groep drukkers die zowel de groot zakelijke- het MKB als de consumenten markt bedienen. Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van klantvragen, het opstellen en opvolgen van offertes, het uitwerken van orders, het uitvoeren van de financiële administratie én het optimaliseren van de online marketing en de vindbaarheid van de webshop.  In je dagelijkse werkzaamheden krijg je veel verantwoordelijkheid, je collega’s helpen je waar nodig maar voornamelijk werk je zelfstandig. Je wordt onderdeel van het verkoopteam en werkt nauw samen met de collega’s van verkoop en productie.

Je komt te werken bij een ondernemend bedrijf met informele werksfeer, je helpt bedrijven hun kernwaarden goed te benadrukken om ze de klanten te trekken die hier naar opzoek zijn. Hoe tof is dat!

Wat bieden wij jou?

  • Start maandsalaris tussen de €2750 en €3000 per maand;
  • Beloningen volgens VSBN/Signbedrijven CAO;
  • Mogelijkheid tot collectief pensioen en zorgverzekeringsregeling;
  • Professionele begeleiding met ruimte voor ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Wie ben jij?

  • Je hebt HBO werk-denk niveau, dit betekend niet dat je een HBO studie afgerond hoeft te hebben;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je hebt kennis van online marketing (online vindbaarheid, SEO etc.);
  • Je hebt een ambitieuze instelling en hebt een talent voor verkoop.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever behoort tot de grootste reclameproducenten van Nederland. Met een eigen productie- en montagedienst zijn zij in staat om maatwerk te leveren binnen afzienbare tijd. Een logo op een pand, reclame langs de weg niets is te gek! Tevens produceren ze voornamelijk actiematige point of sale en permanente winkelmaterialen voor de Retail. Dit doen ze op diverse kunststoffen; plaatmaterialen en stickermaterialen. Daarnaast hebben ze ook een afdeling die technisch werk produceert. Dit werk wordt voornamelijk gebruikt in meetinstrumenten die toegepast worden in bijvoorbeeld de scheepvaart. Ook zijn de “gewone” gevarenstickers en merknaamstickers hun niet vreemd.

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw cv en eventuele motivatiebrief! Op basis van deze documenten zal een recruiter binnen enkele dagen telefonisch contact met je opzoeken. Na een kennismaking op locatie kan je al snel aan de slag!