Wat ga je doen?

Ben jij een echte vrachtwagen chauffeur? Wil jij door heel Nederland rijden en werken in een professioneel ne gezellig team? Maak jij gemakkelijk contact met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als chauffeur CE in Apeldoorn ga je in de Retail distributie werken op ‘dedicated transport’, je zal dus altijd rijden in dezelfde vrachtwagen. De lading die je rondrijdt bestaat voornamelijk uit kwaliteitsgoederen voor de consumentenmarkt in de agrarische sector. Jouw werkdag start en eindigt in het distributiecentrum in Apeldoorn waar jij je dag doorspreekt met collega’s. Jouw dag kan bestaan uit 1 of 2 ritten per dag van een FTL tot maximaal 8 zendingen per rit.  

Zodra je bij ons start krijg je begeleiding van een instructeur. Zij begeleiden jouw daar waar het nodig is. Zo helpen ze je bijvoorbeeld met efficiënter en zuiniger rijden, hoe rijd en manoeuvreer je het beste, hoe zet jij jouw skills goed in en hoe ga je om met onze klanten.

Een rit in het weekend kan een enkele keer tot de werkzaamheden behoren, dit is uitzonderlijk en altijd wordt er rekening gehouden met jouw standaard vrije dag, hoe fijn is dat?

Wij verzorgen voor een betrokken en fijne begeleiding voor ons personeel. Na een proefrit wordt er gesproken over arbeidsvoorwaarden, zijn deze voor beide partijen akkoord wordt je voorgesteld aan het hele bedrijf en de manieren van werken. Tevens ontvang je ons handboek en ADR-certificaat. Eerst loop je mee met een senior die jouw alle kneepjes van het vak laat zien. Zo start je met de juiste kennis, wel zo prettig!

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2001,- en €2533,- inclusief uitbetaling van ADV;
 • Eén vaste vrije dag per week;
 • Veelzijdige opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Baanzekerheid;
 • Alle juiste benodigdheden om jouw werk goed uit te kunnen voeren;
 • Geen stadsdistributie, of te wel; jij rijdt niet in een stad met smalle straten. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een rijbewijs CE en je hebt een geldige code 95;
 • Je hebt relevante rijervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je bent enthousiast en klantvriendelijk;
 • Je woont in omgeving Apeldoorn.

Waar ga je werken?

Met ruim 600 man klaren we de klus. En we hebben meer gemeen dan jij denkt. We zijn niet vies van hard werken, maar houden ook van onze vrije tijd. We nemen geen blad voor de mond en kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Bovenal staan we samen sterk en geven we iedereen een kans. Grijp jij die kans, dan kun je bij ons een leven lang groeien. En wij? Wij groeien door jou. Daar zijn we blij mee en dat laten we zien. Voor wat hoort wat, dát is de mentaliteit. En dat werkt.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan vooral je cv op! Na screening op basis van je cv wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek én het maken van een proefrit. Na het teken van je contract kan je direct aan de slag!

Zien we je snel?