Wat ga je doen?

Ben jij een echte vrachtwagen chauffeur? Wil jij door heel de Benelux rijden en werken in een professioneel en gezellig team? Maak jij gemakkelijk contact met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij gaat als internationaal chauffeur CE in Heteren in de Retail distributie werken voor één klant. Jouw werkdag begint iedere dag bij het distributiecentrum in Heteren, vervolgens bezoek je een aantal filialen. Door middel van je elektrische pallettruck wordt het lopen van de laad- en losplaats naar het winkelfiliaal vergemakkelijkt. Als je het geen probleem vindt om een nacht van huis weg te zijn, dan zijn overnachtingsritten ook een mogelijkheid.

Zodra je bij onze opdrachtgever start krijg je begeleiding van een chauffeur instructeur. Zij begeleiden de chauffeurs daar waar het nodig is. Zo helpen ze je bijvoorbeeld met efficiënter en zuiniger rijden. Een team die elkaar helpt met hun professionele ontwikkeling, wat wil je nog meer?

Wij verzorgen een betrokken en fijne begeleiding voor ons personeel. Na een proefrit wordt er gesproken over arbeidsvoorwaarden, zijn deze voor beide partijen akkoord wordt je voorgesteld aan het hele bedrijf en de manieren van werken. Tevens ontvang je ons handboek. Eerst loop je mee met een senior die jouw alle kneepjes van het vak laat zien. Zo start je met de juiste kennis, wel zo prettig!

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2001,- en €2533,- inclusief uitbetaling van ADV;
  • Eén vaste vrije dag per week;
  • Veelzijdige opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • Baanzekerheid;
  • Alle juiste benodigdheden om jouw werk goed uit te kunnen voeren;
  • Geen stadsdistributie, of te wel; jij rijdt niet in een stad met smalle straten. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een rijbewijs CE en je hebt een geldige code 95;
  • Je hebt relevante rijervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk;

Waar ga je werken?

Met ruim 600 man klaren we de klus. En we hebben meer gemeen dan jij denkt. We zijn niet vies van hard werken, maar houden ook van onze vrije tijd. We nemen geen blad voor de mond en kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Bovenal staan we samen sterk en geven we iedereen een kans. Grijp jij die kans, dan kun je bij ons een leven lang groeien. En wij? Wij groeien door jou. Daar zijn we blij mee en dat laten we zien. Voor wat hoort wat, dát is de mentaliteit. En dat werkt.

En? Ben je enthousiast?

Stuur dan vooral je cv op! Na screening op basis van je cv wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek én het maken van een proefrit. Na het teken van je contract kan je direct aan de slag!

Zien we je snel?