Backoffice Consultant

Solliciteer direct!
Heb jij passie voor HR-gerelateerde vraagstukken en administratie én vind je het fijn om zelf je eigen klantrelaties te onderhouden? Als Backoffice consultant ga je fulltime aan de slag in het centrum van Arnhem en verdien je tot €3000,- per maand.

Wat ga je doen?

Wij werken samen met flexondernemers (uitzendbureaus) in heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem. Dit doen wij onder het motto; “Wij maken ondernemen makkelijk”. Voor deze klanten verzorgen wij de gehele backoffice, helpen met HR vraagstukken en verzorgen recruitment marketing. Als backoffice consultant ben jij verantwoordelijk voor een deel van onze klanten. Je krijgt dus de kans en de ruimte om een goede relatie op te bouwen. Je doet dit natuurlijk samen met je collega’s, maar jij hebt de regie in eigen handen! Je maakt (deels) je eigen planning binnen vastgestelde kaders. Deze functie bevat veel afwisseling, waaronder; het uitzoeken van CAO vraagstukken, verwerken van inschrijving van nieuwe flexwerkers of adviseren van een klant over arbeidsvoorwaarden door middel van onder andere pro forma vraagstukken.

Hoe ziet jouw werkdag in deze dynamische functie er uit?
Ergens tussen 08u en 09u start jouw werkdag. Om 09u bespreken we tijdens de dag start met het hele team de belangrijkste zaken van deze dag. Je hebt voor deze dag je eigen planning gemaakt en kijkt waar aandacht vereist is. Het is vandaag maandag en je ziet dat er veel nieuwe flexwerkers klaarstaan in het portaal om verwerkt te worden. Daarnaast heb je al even in de mailbox gekeken of er belangrijke mailtjes in staan die je moet verwerken. In de dag start kun je aangeven of je hulp nodig hebt bij vraagstukken en geef je aan wat er te doen is. De hele dag door ben jij bereikbaar voor jouw klanten, want je hebt een zakelijk mobiel nummer waarop zij direct jou aan de telefoon krijgen, jij bent het gezicht van ons bedrijf! Je klanten zullen jouw bellen omdat ze hulp nodig hebben bij het bepalen van arbeidsvoorwaarden, willen weten wat de status is van een zieke medewerker of advies over het interpreteren van een CAO. Jouw dag is altijd anders en enerverend.

Wat bieden wij jou?

Als Backoffice consultant kom je te werken in een jong en informeel team waar je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt. Uiteraard mag je ook het nodige van ons verwachten. Je krijgt namelijk:

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (tussen de € 2500,- en € 3000,- per maand);
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Studiebudget om jezelf te kunnen ontwikkelen;
 • Alle benodigdheden om jouw werk goed uit te voeren waaronder een laptop;
 • Een telefoonvergoeding voor een zakelijkmobielnummer;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
 • Op je thuiswerkdagen een netto onkostenvergoeding van € 1,50;
 • Een fijne werkplek in het centrum van Arnhem met verzorgde lunch voor maar €2,00 per dag.

Wie ben jij?

Als toekomstige Backofficeconsultant ben je uiteraard communicatief sterk, klantgericht, durf je initiatief te nemen én wil je de allerbeste service verlenen aan zowel klanten als aan onze flexkrachten. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent graag in contact met mensen en kunt je goed inleven in anderen;
 • Je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent energiek, ondernemend, gemotiveerd en houdt van aanpakken;
 • Je kunt goed plannen en bent stressbestendig;
 • Het is een pré als je beschikt over een SEU en/of VCU opleiding of je staat er voor open deze te behalen;
 • Het is een pré als je ervaring hebt in een soortgelijke functie óf in de sector (stage ervaring is ook ervaring);

Waar ga je werken?

DIRECT Payrolling & Staffing is een backoffice organisatie gericht op uitzendbureaus en het MKB. Ons team bestaat uit 10 hardwerkende collega’s die graag hun successen vieren en dit doen doormiddel van borrels, feesten etc.
Wil jij deel gaan uit maken van dit leuke team en jouw carrière een boost geven? Solliciteer dan DIRECT!

En? Ben je enthousiast?

Na jouw sollicitatie vindt er een beoordeling plaats en word je telefonisch benaderd. Na een kennismaking- en sollicitatiegesprek word je uitgenodigd op kantoor. Enthousiast van beide kanten? Dan doen we je graag een mooi aanbod.