Solliciteer direct!
Werken als Assistent Accountant in Hengelo houdt in; bedrijfsadministratie, fiscale aangifte en knelpunten signaleren, jij kan het allemaal en verdient tussen de €3000 en €3750 per maand.

Wat ga je doen?

Heb jij het in je om te werken in ons Advies team? Als Assistent Accountant ondersteun je onze adviseurs, verwerk je administraties en fiscale aangiften.

Wij adviseren onze zakelijke relaties op het gebied van (complexe) fiscale vraagstukken, begeleiden hen met de geautomatiseerde bedrijfsadministratie en zijn sparringpartner voor de ondernemer. Ons motto is 'Ons advies levert u voordeel op' en jij mag daar onderdeel van uitmaken. Dit doe je onder andere door de volgende werkzaamheden uit te voeren;

 • Bedrijfsadministraties te verwerken op basis van ontvangen financiële informatie;
 • Jaarrekeningen samen te stellen;
 • Om fiscale aangiften (BTW, IB, VPB) te verzorgen;
 • Een pro- actieve houding naar onze relaties;
 • Knelpunten te signaleren en deze om te zetten in acties.

Je werkt parttime in ons authentieke kantoor in Hengelo. Hier zijn de lijnen kort en de communicatie helder. Jij en je collega's werken als een team bestaande uit ervaren en minder ervaren medewerkers. Iedereen krijgt de begeleiding en ruimte die nodig is om het werk goed uit te voeren. In onze informele bedrijfscultuur staat samenhorigheid hoog in het vaandel. Zo lunchen we elke dag samen en sluiten we elke maand af met een borrel!

Een werkdag start s 'ochtends met een kop koffie samen met je collega's. Vervolgens ga je aan de slag met casussen van de dag er voor en pak je nieuwe casussen op die via collega's bij jou binnen komen. Na het versturen van divsere mailing en voeren van gesprekken ga je samen met je collega's lunchen. In de middag verricht je diverse ad-hoc werkzaamheden en focus je je op grotere langdurige projecten. DIt doe je op basis van een parttime werkweek van ongeveer 24 uur. Meer uur is mogelijk in overleg.


Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3000,- en €3750 op basis van 40 uur;
 • Ruimte voor jouw ontwikkeling, studie mogelijkheden;
 • Aandacht voor een gezond werk - privé balans;
 • Een gezonde personeelsvereniging die maandelijks vrijblijvend activiteiten organiseert.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal de havo, vwo of een relevante MBO 4 opleiding afgerond;
 • Je bent thuis met de gebruiken van MS-office;
 • Het is een pré als je kennis hebt van Twinfiel, Milestones, Visionplanner of Basecone;
 • Je hebt beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt relevante werkervaring.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever staat voor gedegen bedrijfsadvies, up-to-date kennis van fiscale en overige relevante wet- en regelgeving en een uitstekende online bedrijfsadministratie. Als register belastingadviseurs helpt onze opdrachtgever hun klanten om volgens de laatste inzichten de belasting zo laag mogelijk te houden.

Dit kleinschalige full-service kantoor is gevestigd in Hengelo. Ze streven naar directe communicatie en korte lijnen. Hiervoor staan ze dan ook in de hele regio bekend.

Een van de statements van onze opdrachtgever: 'Eenvoud, helder en duidelijk is ons devies.'

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij van jou een bericht dat je geïnteresseerd bent in onze vacature! Het zou helemaal fijn zijn als je jouw cv en eventuele motivatiebrief meestuurt. Onze recruiter zal deze beoordelen en je voorstellen aan het bedrijf. Het kan snel gaan dus wie weet is dit jouw volgende carrière stap!