Solliciteer direct!
Werken als Aluminium TIG lasser bij een Nederlands sportmerk in Almelo en verdien tot €2950,- per maand.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een Nederlands sportmerk met een sterke ambitie om te groeien. Ze zijn een full service merk voor verenigingen met een sterke focus op voetbal en hockey. Zij mikken op het midden- en hoog segment en hierbij zijn design, kwaliteit en service de pijlers. Ze zijn gehuisvest in Almelo en daar maken ze in hun eigen fabriek de aluminium producten zoals voetbaldoelen en dug-outs. Ook ontwikkelen ze hier producten als ballen, kleding en keepershandschoenen en deze laten we produceren elders in de wereld.

"We zijn trots dat wij clubs als AJAX, PSV en Feyenoord tot onze klanten mogen rekenen, maar uiteraard ook meer dan 1.000 amateurverenigingen."

Als lasser worden de onderdelen kant-en-klaar gezaagd aangeleverd voor je. Jij kunt je dus volledig focussen op wat jij leuk vind; lassen! Geheel zelfstandig maak je een grote verscheidenheid aan producten zoals voetbaldoelen, dug-outs, hockeydoelen, korfbalpalen en vele andere producten. De series die je maakt zijn altijd klein en zijn altijd binnen 2 dagen afgerond.

""We zijn op zoek naar iemand die het lassen in de vingers heeft. Je moet kunnen tekening lezen en een echte aanpakker zijn."

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2350,- en €2950,-;
  • Een fijn team én werken met de beste materialen;
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling binnen onze organisatie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie ben jij?

  • Je hebt bij voorkeur heb je ervaring als Aluminium TIG lasser. Maar als je andere lasprocessen onder de knie hebt en de overstap naar Aluminium TIG interessant lijkt ben je welkom;
  • Je moet je makkelijk bewegen in een groep, want samenwerking en prettige omgang staan bij ons heel hoog in het vaandel;
  • Je werkt graag in een goede werksfeer! Dit is voor ons van het grootste belang;
  • Je weet hoe je tekeningleest en bent een echte aanpakker.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever neemt geen genoegen met een tweede plaats. Wij willen alleen het allerbeste. Zo ook bij onze producten. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Door bij het ontwikkelen van onze sportproducten en materialen de gebruikers te betrekken in het proces, creëren we het meest optimale product.

En? Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en eventuele schriftelijke motivatie. Zien wij dezelfde potentie in jou als die jij in ons ziet dan wordt je snel op een van onze locaties uitgenodigd om kennis te maken!