Solliciteer direct!
Diverse financiële en administratieve werkzaamheden verrichten voor de recyclingindustrie bij een leuke organisatie in Hengelo. Ontvang €1800,- bruto per maand op basis van 24 uur werk.

Wat ga je doen?

Ben jij iemand die uitdaging ziet in financieel-administratieve werkzaamheden? Ben jij een teamspeler én draag jij graag je steentje bij aan een beter milieu? Dan is onze openstaande vacature jouw volgende carrière stap!

Kom werken in ons compleet vernieuwde pand in Hengelo. Vanwege groei van de organisatie zoeken wij nieuwe collega's die samen met ons werken aan het reeds behaalde succes. In deze deelfunctie ga je met jouw directe collega verantwoordelijkheid dragen voor o.a. onderdelen van de jaarrekening, contract beheer en de financiële afdeling. Hoe tof is dat?

Ook deze taken zal je uitvoeren:

 • Verwerken en controleren van de dagelijkse administratie, in de breedste zin;
 • Knelpunten te signaleren en deze om te zetten in acties;
 • Verwerken van in- en verkoop facturen, debiteuren en crediteuren;
 • Ondersteunen bij financiële rapportages en periodieke management informatie;
 • Analyseren en eventueel bijsturen van de financiële voortgang van projecten
Jouw werkdag start samen met jouw collega's en een kop koffie, wel zo gezellig. Doordat je deze functie deelt en beide 24 uur aanwezig bent is deze functie uitstekend te combineren met een gezin, studie of sport. Elke vrijdag wordt de week afgesloten met een borrel en met diverse personeelsactiviteiten zijn wij een hecht en informeel team waar jij onderdeel van mag uitmaken.

Je treed direct in dienst bij onze opdrachtgever op basis van bepaalde tijd. Ook de uren die je per week gaat werken zijn bespreekbaar. Wij zijn opzoek naar een duurzame medewerker relatie.

Wij houden ons bezig met het ontwikkelen produceren van sorteer- installaties en machines voor de wereldwijde recyclingindustrie en aanverwante sectoren. Samen met jou zorgen we dat we de wereld een stukje schoner maken. Wie wil dat nou niet?

Wat bieden wij jou?

 • Bruto maandsalaris tussen de €1500 en €1800 op basis van 24 uur;
 • Direct een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Studiemogelijkheden voor jouw ontwikkeling én die van ons;
 • Gezamenlijke verzorgde lunch met je collega's;
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel;
 • Meerdere personeelsuitjes en een geweldige zomer barbecue!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk en denkniveau én een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je werkt graag zelfstandig, hebt een analytisch oog en gaat graag voorbereid aan het werk;
 • Ervaring met Accountvieuw is een pré maar kan je ook 'on the job' leren;
 • Je weet prioriteiten te stellen en overwogen keuzes te maken.

Waar ga je werken?

Bij onze opdrachtgever dragen ze bij aan een circulaire leefomgeving. Hiervoor ontwikkelen en produceren ze sorteer- installaties en machines voor de wereldwijde recyclingindustrie en aanverwante sectoren.

Met het motto; "together we sort it" komt onze opdrachtgever altijd tot een passende oplossing.

Zij zijn ambitieus en gaan geen product-technische uitdaging uit de weg. Klantwensen, zoals input en gewenste output van de installatie staan centraal, maar ook aspecten als de mate van automatisering, gewenste capaciteit, scheidingsefficiëntie, beschikbare ruimte en budget zijn bepalend voor de toe te passen sorteringstechnologie.
Zij kenmerken zich door een professionele, informele, pragmatische, en resultaatgerichte bedrijfscultuur. Ze zijn vindingrijk, oplossingsgericht en doen wat nodig én verstandig is. De medewerkers zijn zelfstandig, betrokken en verantwoordelijk en krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

En? Ben je enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw CV en een motivatiebrief! Onze recruiter zal op basis van een grove selectie jou benaderen voor een kennismaking. Na een positieve kennismaking zal je als snel aan de slag kunnen.

Vragen kan je uiteraard stellen via info@directwerkt.nl of 0263724520