Solliciteer direct!
Werk als Accountmanager bij een toonaangevende organisatie in de autobranche en verdien tot €3650,- in regio Moordrecht.

Wat ga je doen?

Voor ons commerciële team zijn we op zoek naar een enthousiaste, leergierige Accountmanager. Ook als jij een ervaren Accountmanager bent met een goede dosis 'knowhow' op het gebied van B2B sales, zijn wij heel benieuwd naar jou. In ieder geval is 1 eigenschap heel belangrijk: die onmisbare commerciële drive. En ook niet onbelangrijk: je bent iemand die ervan geniet om samen iets tofs neer te zetten en er alles aan te doen om je doelen te behalen.

Wat ga je zoal doen:
Jouw opdracht is om te zorgen voor continuïteit en groei in de regio. Je neemt het bestaande klantenbestand over en diept de marktpotentie verder uit. Ook intern zoek je de verbinding. Die klanttevredenheid die jij nastreeft, kun je immers alleen behalen in samenwerking met je collega's.

In de eerste periode leer je het product portfolio en de regio goed kennen. Je leert om zelfstandig offertes uit te brengen en krijgt ons eigen tekenprogramma helemaal in de vingers. En voor het volgende jaar ligt jouw business plan klaar met daarin de doelstellingen en een onderbouwing hoe je deze gaat realiseren. Onze opdrachtgever gaat altijd voor de beste oplossing. Kwaliteit gaat dan ook voor commercialiteit. Adviserende verkoop past bij jou waarbij je klantgerichte en ontzorgende oplossingen biedt.

Jij als nieuwe accountmanager die bij ons past is iemand met ondernemerschap, iemand die durft te pionieren, zichzelf kan uitdagen en intrinsiek gedreven wordt door zijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2650,- en €3650,- op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een zelfstandige, afwisselende baan binnen een gezellig en hecht team;
 • Een fijne werksfeer waar plezier in je werk belangrijk is;
 • Ondersteuning en alle ruimte voor jouw ontwikkeling;
 • Een modern en goed te bereiken hoofdkantoor in Moordrecht;
 • Onderdeel uitmaken van een internationale professionele organisatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een commerciële opleiding en/of ervaring;
 • Je bezit technische affiniteit en ruimtelijk inzicht;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal. Duits en Engels zijn een pré;
 • Je hebt een open, integere en prettige persoonlijkheid, je bent communicatief, positief en oplossingsgericht;
 • Je bezit affiniteit met de autobranche en bent woonachtig in Zuid-Holland.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en monteert inrichtingen voor bedrijfswagens en levert aanverwante producten die het mobiliteitscomfort verhogen. Gespecialiseerd in maatwerk en vooral in luisteren, meedenken en passend advies geven

En? Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag jouw cv en eventuele schriftelijke motivatie. Zien wij dezelfde potentie in jou als die jij in ons ziet dan wordt je snel op een van onze locaties uitgenodigd om kennis te maken!