Solliciteer direct!
In deze fulltime functie van Accountmanager arbeidsbemiddeling maak je als verbindende schakel direct het verschil. Als échte arbeidsbemiddelaar, met oog voor de mens, kom je te werken in Arnhem en verdien je een salaris tussen € 2300,00 - € 2500,00 p.m.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager in het vakgebied van arbeidsbemiddeling moet je het leuk vinden om primair new business binnen te halen. Jij zorgt ervoor dat we nieuwe vacatures mogen opnemen in onze online omgeving (recruiter portal) én zorgt er dus voor dat er voldoende vacature aanbod online staat zodat ons netwerk aan zelfstandige recruiters en kleine uitzendbureaus aan de slag kan met werving & selectie. Naast sales gerelateerde taken heb je ook een actieve rol in het verbinden van nieuwe recruiters aan ons snel groeiende netwerk van recruiters. Samen met jouw collega’s, één collega in dezelfde functie en drie in andere functies, werk je elke dag hard aan de groei van DIRECT Werkt. Naast jouw tomeloze inzet om new business binnen te halen onderhoud je ook contacten met opdrachtgevers, waar nieuwe kandidaten bij zijn geplaatst. 

Verder is het jouw verantwoordelijkheid om overal achteraan te blijven gaan en om te zorgen voor een tijdige terugkoppeling op voorgestelde kandidaten. Jij bewaakt te allen tijde de voortgang van sollicitatiegesprekken. Kortom een mooie uitdagende allround functie in de arbeidsbemiddeling waarbij je jouw skills als accountmanager én relatiebeheerder kunt combineren. Als accountmanager draag je de zorg en ben je verantwoordelijk voor het hele proces, van A tot Z.

Wat bieden wij jou?

Als je als accountmanager in ons fijne, gedreven en hechte team aan het werk gaat krijg je van ons een goed salaris aangevuld wordt met een interessante bonusregeling. Hoe succesvoller jij bent, hoe meer je verdient!

 • Je ontvangt een goed marktconform salaris (tussen € 2300,00 - € 2500,00 per maand)
 • Je salaris zal worden aangevuld met een interessante bonusregeling 
 • Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf die zich in een startup fase bevindt
 • Je hebt een werkomgeving waar jouw ideeën gewaardeerd worden
 • Je komt te werken binnen een organisatie waarin jij jouw commerciële ambities waar kunt maken
 • Je ontvangt op jaar basis 25 vakantiedagen én een winstuitkering
 • Je krijgt de kans om de nodige ontwikkelingsmogelijkheden aan te grijpen
 • Je krijgt een laptop om jouw werk goed uit te kunnen voeren
 • Uiteraard ontvang je ook reiskostenvergoeding

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent een echte doorzetter, ‘nee’ is voor jou geen antwoord
 • Je bent prestatiegericht en wilt maar al te graag gestelde doelen behalen
 • Je moet het leuk vinden om binnen de arbeidsbemiddeling aan de slag te gaan
 • Je bent commercieel- en ontzettend sociaalvaardig 
 • Je bent enthousiast, energiek en staat overal voor open
 • Je bent ondernemend én denkt maar al te graag mee

Waar ga je werken?

DIRECT Werkt is een jong bedrijf, een startup met pas 6 maanden op de teller, met een innovatief concept! Als spin in het web helpen we recruiters, opdrachtgevers en werkzoekenden samen te komen om kennis, kunde en capaciteit te bundelen. We zijn actief in de branche van arbeidsbemiddeling en zorgen dat vacatures van onze opdrachtgevers ingevuld worden. Daarnaast bieden we zelfstandige recruiters en kleine uitzendbureaus de mogelijkheid om de door hun geworven kandidaten aan een passende baan te helpen. DIRECT Werkt is als kleine organisatie wel heel vooruitstrevend. Er heerst intern een hele informele sfeer en van hiërarchie is er nauwelijks sprake. We omschrijven onszelf als een informele organisatie waar korte lijnen gewaarborgd blijven. Hierdoor zijn we in staat snel beslissingen te nemen en durven we (snel) te groeien!

En? Ben je enthousiast?

Mocht je naar aanleiding van deze vacature interesse hebben in de functie van Accountmanager, dan nodigen we je graag uit om een motivatie in te sturen. We beoordelen jouw sollicitatie met zorg. We kijken niet alleen naar opleidingsniveau óf werkervaring, maar juist ook naar jou als persoon. Zijn we enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Arnhem.