Recruiters

Genereer een continue stroom aan inkomsten

Word lid van het landelijke netwerk van recruiters

Meld je aan

We zijn er voor recruiters – groot en klein – die een grote passie hebben voor het maken van perfecte matches. Samen met een snelgroeiend landelijk netwerk van zelfstandige recruiters én kleine lokale uitzendbureaus zijn we in staat om openstaande opdrachten in no-time te vervullen. Vraag en aanbod worden op één platform samengebracht en jij hebt direct toegang tot een database vol opdrachten.

  • Jouw inkomstengenerator
  • NBBU-proof opdrachten
  • Snelgroeiend netwerk
Map van Nederland

Het grootste recruiter netwerk van Nederland

Samen met ons snelgroeiend landelijk netwerk van recruiters vormen we één collectief met dezelfde passie: Nederland laten werken. Als recruiter ben jij de specialist op het gebied van het maken van de beste matches. Als onderdeel van het netwerk van recruiters krijg je exclusief toegang tot alle openstaande opdrachten in Nederland. Samen werven, is samen werken. Daar geloven we in.

Jij recruit, wij doen de rest

Acquisitie en marketing

Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers helpen we je met de acquisitie van nieuwe opdrachten. Jij krijgt direct toegang tot alle opdrachten in Nederland. Zo hoef je zelf niet meer druk te zijn met de marketing van jouw onderneming en kan jij je richten op werven en selecteren.

Werving en selectie

We bieden diverse tools om jouw recruitmentproces zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan op maat gemaakte trainingen, skilltesten, competentie- en talentanalyses en andere vragenlijsten. Als partner van het netwerk mag je deze tools inzetten in het wervings- en selectieproces.

Backoffice activiteiten

 We helpen graag met meer dan alleen recruitment. We nemen ook het volledige juridische werkgeverschap (incl. voorfinanciering van de salarissen) op ons waardoor jouw liquiditeit gewaarborgd blijft. Door onze jarenlange ervaring, robuustheid én certificeringen zijn we in staat de gehele loonadministratie voor je uit te voeren.

Dit is hoe het werkt

STAP 1: Je wordt lid van ons netwerk.

Welkom bij DIRECT Werkt, het netwerk van én voor recruiters. Jouw ondernemersavontuur begint hier. Vanaf heden heb je toegang tot de nieuwste opdrachten uit het werkveld.

STAP 2: Krijg toegang tot alle opdrachten.

Als onderdeel van het netwerk van recruiters, heb je direct toegang tot verschillende opdrachten. We maken onderscheid tussen werving & selectie- én uitzendopdrachten. Ons recruiter platform biedt je inzicht in openstaande vacatures waar jij voor kunt recruiten. Je beoordeelt opdrachten aan de hand van specificaties zoals de functieomschrijving, het bedrijfsprofiel en de marge per uur óf eenmalige wervingsfee.

STAP 3: Kies een opdracht en begin met recruiten.

Door onze uitgebreide zoekfunctie binnen het recruiter platform is het mogelijk om een passende opdracht te vinden. Je kunt eenmalig een kandidaat aanleveren of kiezen voor een uitzendopdracht. Je start door een opdracht naar wens te kiezen en deze te ‘claimen’. Jij start nu met werven én selecteren.

STAP 4: Je eerste match!

Gefeliciteerd, je eerste match! Nu volgt er een administratief proces. Afhankelijk van de type opdracht volgen er verschillende stappen. Bij een uitzendopdracht nemen we de gehele administratieve, juridische en financiële deel van je over. In het geval van een werving & selectie opdracht ligt de contractering bij de werkgever.

STAP 5: Wij keren jouw marge uit

Goed nieuws, ook jij wordt beloond voor het harde werken.

1. Uitzendopdracht: We keren je marge bij de eerst volgende verloning direct uit. Daarna volgt een automatisch proces waarin we wekelijks facturen naar de opdrachtgever toesturen en zorgen dat er een wekelijkse uitbetaling van de marge plaatsvindt. Door middel van marge overzichten en de snelheid waarmee wij werken, heb je garantie op een continue stroom aan inkomsten.

2. Werving en selectie opdracht: Nadat de kandidaat het contract officieel heeft ondertekent, keren wij je een eenmalige wervingsfee uit. Deze is gebaseerd op een percentage van het bruto jaarsalaris van een aangeleverde kandidaat.

Personeelssoftware

Onze personeelssoftware is flexibel, simpel en transparant. De personeelssoftware voor intermediars biedt o.a. de mogelijkheid om zelf uren in te vullen, bij te houden en te accorderen.

Recruiter platform

Maak deel uit van het snelgroeiende netwerk van recruiters en krijg directe toegang tot diverse opdrachten van verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Professionele adviseurs

Hulp nodig of gewoon even willen sparren? Onze professionele adviseurs staan altijd voor je klaar. Samen laten we Nederland werken. Samen werven is samenwerken.

“Wij geloven dat recruitment mensenwerk is. Als recruiter ben je daarom idealiter meer dan 80% van je tijd bezig met werven, selecteren en matchen van kandidaten en opdrachtgevers en slechts 20% met administratieve taken.”

Meer dan alleen recruitment

Onze dienstverlening stopt niet nadat de match gemaakt is. We helpen je ook met het contracteren van de kandidaat. Heb je een opdracht vervuld en de match gemaakt? Dan betalen wij jouw marge uit en verzorgen de gehele backoffice administratie. Totale ontzorging van A tot Z noemen we dat.

Plan een afspraak
  • De verloning en uitbetaling van jouw gematchte flexkrachten
  • De periodieke facturatie van de opdrachtgever
  • De afdrachten loonheffing en sociale premies opdrachtgever
  • De opbouw van reserveringen, bijzonder verlof en feestdagen
  • De pensioenopbouw volgens STIPP basisregeling
  • De ziekteverzuimbegeleiding én doorbetaling
  • De collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering

NBBU geacquireerde opdrachten

Alle opdrachten die we acquireren zijn van te voren gecheckt en NBBU goedgekeurd. Wij borgen alle compliance zaken en opdrachten door onze lidmaatschap bij de NBBU en de registratie bij de NEN-4400-1.

Jouw robuuste partner

Met onze ruime ervaring op het gebied van HRM, juridische zaken, werving & selectie en wet- & regelgeving kunnen we stellen dat we jouw robuuste partner op gebied van personeelszaken zijn.

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.