Over ons

Over DIRECT Werkt

Wij laten Nederland werken

Word lid van het netwerk

DIRECT Werkt is een landelijk opererend netwerk van recruiters met een unieke werkmethode. Als spin in het web helpen we recruiters, opdrachtgevers en werkzoekenden samen te komen. Vanuit ons DNA om grenzen te verleggen en ons volledig te ontfermen over een ander startte DIRECT Payrolling & Staffing, ons moederbedrijf, in 2008 met het ontzorgen van (uitzend)ondernemers – groot en klein – om risicoloos én flexibel te kunnen ondernemen.

Deze eerste stappen in het HR werkveld uitte zich direct in op maat gemaakte flexibele personeelsoplossingen. De volgende stap volgde al gauw; met een snelgroeiend netwerk aan uitzendondernemers aan onze zijde zijn we in staat iedere wervingsopdracht uit de markt in raptempo te vervullen met een kwalitatief hoogwaardige en passende kandidaatprofielen.

Map van Nederland

Het grootste recruiter netwerk van Nederland

Wij geloven in de kracht van ons netwerk, de kracht van het collectief. Door samen Nederland te laten werken hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen. Ons uitgangspunt is om het opdrachtgevers én recruiters gemakkelijk(er) te maken. Ga je een samenwerking aan met DIRECT Werkt, dan kies je voor honderden recruiters die voor je aan de slag gaan. Wanneer je als recruiter deel uit wilt maken van het netwerk van recruiters dan word je voorzien van een continue stroom aan opdrachten en kan jij doen waar je echt goed in bent: het maken van de beste matches. Samen werven, is samenwerken. Daar geloven we in.

Onze missie

DIRECT Werkt streeft, als spin in het web en kundige partner op het gebied van personeelszaken, naar een Nederland waarin ieder persoon een passende functie moet kunnen uitoefenen binnen een organisatie waar hij volledig tot zijn recht komt. En waarin voor iedere ondernemer (recruiter en opdrachtgever) in Nederland continuïteit in de bedrijfsvoering moet worden gegarandeerd door middel van een continue stroom aan passend personeel én passende opdrachten.

Onze visie

Door vraag en aanbod tussen werkgevers, uitzendorganisaties en werkzoekenden samen te brengen zijn we in staat om de juiste kwalitatief hoogwaardige matches te creëren en op die manier opdrachtgevers te voorzien van een continue stroom aan personeel. Tegelijkertijd voorzien we werkzoekenden van een passende functie waarin hij of zij tot zijn recht komt. Dit doen we door uitzendbureaus te voorzien van een stroom aan vraag (opdrachten) en opdrachtgevers te voorzien van hoogwaardige kandidaatprofielen (aanbod).

De kracht van het samendoen

DIRECT Werkt gelooft erin dat een groot netwerk het succes is achter het snel én kwalitatief goed ingevuld krijgen van opdrachten. Want alleen met een netwerk aan recruitmentexperts is het mogelijk om Nederland aan het werk te helpen. En werk te bieden wat er toe doet, waar men tot z’n recht komt. Wij geloven in de kracht van het samendoen, de kracht van het collectief.

  • Direct hulp bij het invullen van jouw vacatures
  • Direct kant-en-klare opdrachten om te vervullen
  • Direct aan het werk in een functie die op je lijf is geschreven

Succesvol ondernemen

Al in 2008 begrepen we wat het inhoudt om succesvol te kunnen ondernemen. Kansen zien, benutten en successen behalen. Ondernemerschap is meer dan vraag en aanbod samen brengen. Het brengt de nodige zakelijke risico’s met zich mee. En dan voornamelijk op het gebied van personeel. Personeel is het hart van je onderneming en daar ben je als werkgever heel zuinig op.

Werkend Nederland

Flexibel personeel is van essentieel belang voor het succes van een organisatie. Het werven van deze kandidaten kost echter tijd en geld en met de aantrekkende economie wordt de schaarste serieuzer. In een land waar krapte op de arbeidsmarkt de komende jaren alleen maar groter wordt, is het vechten om geschikt personeel meer aanwezig dan ooit. Aan ondernemers de taak om de continuïteit in hun onderneming te bewaken. Naast het optimaliseren van processen en het tevreden stellen van klanten is het werven, binden en boeien van personeel is belangrijker dan ooit.

Maak kennis met ons kundige team

Wij vinden het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. En daarom stellen we graag de medewerkers achter DIRECT Werkt aan je voor. Wij zijn joúw specialist op het gebied van recruitment servies en ons team staat klaar om jouw bedrijf echt te leren kennen en naar een hoger level te tillen!

Leer ons team kennen

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.