Opdrachtgevers

Genereer een continue stroom van kandidaten

Altijd passende kandidaten

Plaats je eerste opdracht

Zorgeloos ondernemen met slechts één partner. Doordat wij de gehele inkoop van de recruitment voor je managen ben jij direct ontzorgd. Jouw grote voordeel: je ontvang direct kwalitatieve kandidaten voor jouw openstaande functies via één contractpartner en krijgt direct toegang tot een landelijk netwerk van recruiters.

  • Slechts één aanspreekpunt
  • Een eenduidig proces
  • Toegang tot een netwerk van recruiters
CV

Jouw poortwachter voor goede kandidaten

Wij helpen bij het uitzetten van jouw (tijdelijke) opdrachten in ons snelgroeiende netwerk van zelfstandige recruiters of lokale uitzendbureaus. Met als resultaat een razendsnelle invulling van al je opdrachten. Je hebt contact met slechts één aanspreekpunt, terwijl een heel netwerk van recruiters voor je aan de slag gaat. Op die manier bespaar je tijd en kan jij je bezighouden met zaken waar je goed in bent.

We streven naar het maken van de perfecte match. Dat betekent dat we vanuit onze poortwachtersfunctie zorgen voor een snelle aanlevering van kwalitatieve kandidaten. Dit doen we enerzijds door onze recruiters zo goed mogelijk te trainen en anderzijds door jouw organisatie volledig te begrijpen en te ervaren. Door regelmatig met elkaar te spreken, cultuurtesten af te nemen en dicht op de bal te zitten kunnen we 100% succes garanderen.

Totale ontzorging bij het recruitmentproces

Uitzetten van opdrachten

Ga je als opdrachtgever een samenwerking met ons aan, dan kies je voor honderden professionele recruiters die voor je aan de slag gaan. Jij hebt contact met ons terwijl we een heel netwerk laten recruiten.

Hulp bij vacatureteksten

We helpen en ondersteunen ook bij het (her)schrijven van goed converterende vacatureteksten én het opzetten van een bedrijfsprofiel. Op die manier kunnen we kandidaten aantrekken die echt bij jou passen. Alles voor het beste resultaat.

Aanlevering van kandidaten

Ons netwerk van recruiters is getraind en opgeleid om matches te maken op basis van cultuur, ervaring, opleiding en (soft)skills. Dit noemen we garantie op succes. Krijg een continue stroom aan kwalitatieve kandidaten.

Dit is hoe het werkt

STAP 1: Plaats je eerste opdracht.

Starten we met onze samenwerking, dan heb je de mogelijkheid om online jouw vacatures in ons netwerk te plaatsen. We bellen je vervolgens graag om samen de nodige vacatures te (her)schrijven en te optimaliseren. Op die manier zorgen we voor een goede conversie van deze vacatures.

STAP 2: Samen omschrijven we je bedrijfscultuur.

Naast ervaring, opleiding en vaardigheden kijken we samen met ons netwerk van recruiters uitgebreid naar jouw bedrijfscultuur. Middels een cultuurtest achterhalen we het belangrijkste DNA van jouw organisatie. Uiteraard leren we je ook middels diverse gesprekken zo goed mogelijk kennen. Dit doen we zowel online als persoonlijk. Op basis van de uitslagen maken we een opdrachtgeversprofiel die we bij de vacature voegen. Onze recruiters gaan aan de slag met het maken van de beste match.

STAP 3: Het landelijke netwerk van recruiters start de zoektocht.

Is de vacaturetekst herschreven én naar wens, dan zetten wij deze uit in ons online netwerk. De zoektocht naar jouw toekomstige medewerker start direct. Onze recruiters kunnen via het recruiter platform een opdracht aannemen en zorgen dat kwalitatieve kandidaten retour worden gestuurd.

STAP 4: Een succesvolle match!

Onze recruiters leveren alleen maar kwalitatieve kandidaten aan. Doordat wij poortwachter zijn doen we de tussentijdse controle. Voldoet de kandidaat 100% aan jouw profiel, dan zetten we het naar je door. Wanneer je enthousiast bent over de kandidaat, geef je dit simpel aan. Wij helpen eventueel ook met het in dienst treden en houden van de medewerker. Dat betekent dat we de volledige backoffice verzorgen zoals het opstellen van een contract, de verloning en uitbetaling en dat wij alle risico’s van werkgeverschap overnemen. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Je hebt te maken met slechts één contractpartner en krijgt direct toegang tot een landelijk netwerk van recruiters.

Meer dan alleen het maken van een match

Onze dienstverlening stopt niet bij het maken van de perfecte match. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van verdere personeelsondersteuning. Door middel van onze softwareprogramma’s ondersteunen we je bij de dagelijkse HR-processen. Denk hierbij aan het verwerken van gewerkte uren, het maken van arbeidscontracten en andere administratieve mutaties.

Plan een afspraak
  • De verloning en uitbetaling van medewerkers
  • De periodieke facturatie van de opdrachtgever
  • De afdrachten loonheffing en sociale premies opdrachtgever
  • De opbouw van reserveringen, bijzonder verlof en feestdagen
  • De pensioenopbouw volgens STIPP basisregeling
  • De ziekteverzuimbegeleiding én doorbetaling
  • De collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering

Vergroot je landelijke zichtbaarheid

Een versneld proces voor het vinden van medewerkers

Altijd kwalitatieve kandidaten door kwaliteit waarborging

Werkgeverschap uitbesteden

We nemen graag alle personeelszaken van je over. De werkgeverslasten, de risico’s en de verloning. Als jouw partner in personeel zorgen we voor goed werkgeverschap – helemaal in lijn met de cao van jouw branche. Het enige wat jij hoeft te doen, is je personeel aan het werk houden.

HRM software voor werkgevers

Met onze HRM software voor werkgevers beheer je personeelsgegevens eenvoudig op één plek. Je regelt alle personeelsadministratie op een automatische wijze en bent instaat om de uren te controleren, accorderen en te wijzigen, indien nodig.

DIRECT Werkt is jouw eerste én enige aanspreekpunt.

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.