Certificeringen

Onze certificeringen

Wij zijn jouw betrouwbare partner

Stel een vraag

Het bieden van de hoogste kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit uit zich uiteraard in onze dienstverlening, maar ook in de kwaliteitskeurmerken die we bezitten, zoals een lidmaatschap bij de NBBU en een registratie bij de NEN-4400-1. We garanderen een compliance samenwerking én acquisitie van nieuwe opdrachten.*

*Alle geacquireerde opdrachten zijn compliance. Dit betekent dat we voordaf een uitgebreide kredietcheck hebben gedaan én deze ook NBBU-proof beoordeeld zijn.

NBBU-lidmaatschap

Wij zijn lid van NBBU, dit is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt en behartigt de belangen van meer dan 1200 dienstverleners in de flexbranche. Alle uitzendkrachten van DIRECT Werkt vallen onder de NBBU CAO.

NEN-4400-1 certificering

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de eisen die hieronder vallen; de nationale norm die eisen stelt met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies. De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie.

WKA verklaring

De WKA verklaring geeft aan dat DIRECT Werkt aan alle fiscale verplichten voldoet. Hiermee tonen wij aan dat wij als ‘uitlener’ de aangegeven en nageheven loonheffingen en btw betalen en zekerheid verstrekken.

KIWA

Voor de logistieke medewerkers die naar het buitenland rijden is een verklaring nodig die KIWA verstrekt. Wij zijn aangesloten bij KIWA waardoor wij deze verklaring eenvoudig kunnen verstrekken.

SNA logo Grijs

SNA-keurmerk

De SNA-norm is ontwikkeld voor de uitzendsector en wil de risico’s van ‘inleners’ van arbeid en opdrachtgevers beperken. DIRECT Werkt voldoet aan de gestelde eisen in het SNA-schema.

G-Rekening

Wij werken met een zogeheten G-Rekening: een geblokkeerde rekening die opdrachtgevers zekerheid biedt waarmee je vrij bent gewaard van jouw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag of opmerking? Laat je gegevens achter via het formulier en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.